Libnet.ro
UNICEF

09:00

Protest cu scandal la Institutul Cantacuzino. Angajatii spun ca nu si-au mai primit salariile de doua luni

Antena3 Antena3,
Protest cu scandal la Institutul Cantacuzino. Angajatii spun ca nu si-au mai primit salariile de doua luni

Mai multi angajati ai Institutului Cantacuzino au declansat in luni dimineata un protest spontan. Oamenii spun ca nu si-au mai primit salariile de aproape doua luni si au iesit in curtea. continuă pe Antena3

Protest la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii a cerut demisia directorului de la Institutul cantacuzino. Un protest spontan se desfasoara, luni, la sediul institutiei. Angajatii se plang ca nu si-au primit salariile.

Protest spontan la institutul Cantacuzino: Ministrul Sanatatii cere demisia directorului institutului

Un protest spontan se desfasoara, luni, la institutul Cantacuzino, angajatii cerandu-si salariile, relateazaB1 TV. Angajatii institutului se plang ca nu si-au primit salariile. De asemenea, ministrul.

Protest spontan la Institutul Cantacuzino din Capitala. Angajatii au iesit in strada pentru neplata salariilor

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino protesteaza in fata institutiei pentru neplata salariilor. Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost deja formata o comisie interministeriala care incearca sa solutioneze problemele. Cadrele medicale si-ar putea primi leafa in cursul zilei de marti.

Protest spontan la Institutul Cantacuzino, unde angajatii au iesit in strada. Radu Iordachel: Vor primi salariile esalonat, incepand de marti!

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino protesteaza in fata institutiei pentru neplata salariilor. Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost deja formata o comisie interministeriala care incearca sa solutioneze problemele.

Protest la Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a cerut demisia directorului

Un protest spontan se desfasoara, luni, la Institutul National Cantacuzino Bucuresti, pentru ca angajatii nu si-au primit salariile. Ministrul Sanatatii va cere demisia directorului unitatii, Radu Iordachel, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )