Libnet.ro
UNICEF

09:00

Protest spontan la Institutul Cantacuzino, unde angajatii au iesit in strada. Radu Iordachel: Vor primi salariile esalonat, incepand de marti!

Adevărul Adevărul,
Protest spontan la Institutul Cantacuzino, unde angajatii au iesit in strada. Radu Iordachel: Vor primi salariile esalonat, incepand de marti!

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino protesteaza in fata institutiei pentru neplata salariilor. Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost deja formata o comisie interministeriala care incearca sa solutioneze problemele. continuă pe Adevărul

Protest spontan la Institutul Cantacuzino din Capitala. Angajatii au iesit in strada pentru neplata salariilor

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino protesteaza in fata institutiei pentru neplata salariilor. Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost deja formata o comisie interministeriala care incearca sa solutioneze problemele. Cadrele medicale si-ar putea primi leafa in cursul zilei de marti.

Protest la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii a cerut demisia directorului de la Institutul cantacuzino. Un protest spontan se desfasoara, luni, la sediul institutiei. Angajatii se plang ca nu si-au primit salariile.

Protest la Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a cerut demisia directorului

Un protest spontan se desfasoara, luni, la Institutul National Cantacuzino Bucuresti, pentru ca angajatii nu si-au primit salariile. Ministrul Sanatatii va cere demisia directorului unitatii, Radu Iordachel, informeaza Mediafax.

Protest spontan la institutul Cantacuzino: Ministrul Sanatatii cere demisia directorului institutului

Un protest spontan se desfasoara, luni, la institutul Cantacuzino, angajatii cerandu-si salariile, relateazaB1 TV. Angajatii institutului se plang ca nu si-au primit salariile. De asemenea, ministrul.

Protest cu scandal la Institutul Cantacuzino. Angajatii spun ca nu si-au mai primit salariile de doua luni

Mai multi angajati ai Institutului Cantacuzino au declansat in luni dimineata un protest spontan. Oamenii spun ca nu si-au mai primit salariile de aproape doua luni si au iesit in curtea.

Protest spontan la TAROM: Pilotii de pe Airbus refuza sa decoleze. Doua curse au fost deja amanate

Pilotii TAROM de pe aeronavele Airbus au delansat un protest spontan duminica dimineata. Primele doua curse ale zilei au fost amanate, iar angajatii se declara inapti pentru a conduce avioanele, informeaza.

Protest spontan la Tarom. Mai multe curse anulate

Azi dimineata mai multi piloti ai Companiei Tarom care opereaza pe aeronavele de tip Airbus au refuzat sa mai lucreze. Potrivit portalului romaniatv. net, care citeaza site-ul dcnews. ro, au fost anulate deja cateva curse, pana la aceasta ora. Sursa citata arata ca nu a fost anuntata o greva, fiind vorba de un protest spontan. Afland de acest protest, comandantul detasamentului Airbus din cadrul Tarom a transmis colegilor sai urmatorul mesaj.

Protest spontan ale echipajelor Tarom: Mai multe curse au fost anulate

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, relateaza B1 TV. Pana acum, au fost anulate cursele Tarom din Bu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )