Libnet.ro
UNICEF

10:00

Protest la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Peste 100 de asistente medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui au participat miercuri dimineata la un protest spontan fata de decizia comitetului director al unitatii sanitare de a reduce unele sporuri si de a elimina tichetele de masa, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Peste 100 de asistente medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui au participat miercuri dimineata la un protest spontan fata de decizia comitetului director al unitatii sanitare de a reduce unele sporuri si de a elimina tichetele de masa, transmite Agerpres. Un grup de medici din unitatea sanitara s-au alaturat asistentelor, care au iesit in curtea SJU pentru a-si striga nemultumirile.

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Aproximativ 300 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au participat miercuri dimineata la un protest spontan. Angajatii spitalului au protestat fata de decizia comitetului director al.

Sistem digital de orientare, cu ajutorul telefonului sau a tabletei, la Spitalul Judetean de Urgenta Alba

Spitalul Judetean de Urgenta Alba va fi una dintre institutiile din Romania in care va functiona un sistem digital modern de orientare pentru pacienti. Sistemul va permite de localizare a activelor si a medicilor in interiorul si exteriorul spitalului.

Manager controversat pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Marius Ioan Sponoche, fostul manager al Spitalului din Cernavoda si administrator a doua firme, a fost propus de firma Tetraedru pentru functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, RETINUT pentru trafic de influenta, a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

00 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut pentru trafic de influenta, a ramas internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, din cauza unor probleme cardiace. El este.

Greva spontana la Spitalul Judetean Vaslui. 300 de cadre medicale scandeaza:Vrem tichetele inapoi, nu va bateti joc de noi!

Aproximativ 300 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, in semn de nemultumire fata de decizia conducerii unitatii sanitate de a taia bonurile si de a reduce unele sporuri.

300 de cadre medicale, in greva spontana la Spitalul Judetean Vaslui. Conducerea ameninta cu disponibilizari

Aproximativ 300 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, in semn de nemultumire fata de decizia conducerii unitatii sanitate de a taia bonurile si de a reduce unele sporuri.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a ajuns la spital, dupa ce a fost retinut. DNA va ridica actele medicale de la Spitalul judetean Ploiesti

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de procurorii DNA Ploiesti, a ajuns, marti, la Spitalul Judetean Ploiesti, acuzand un puseu de tensiune arteriala, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, a declarat pentru Mediafax ca Mircea Cosma se afla in cutodia Politiei Prahova si a fost transportat la spital intrucat a acuzat o stare de rau. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca procurori ai DNA vor merge la Spitalul Judetean sa ridice actele medicale doveditoare. Basescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor.

Ancheta in cazul unui bebelus care a murit a doua zi de la externarea din Spitalul Judetean Craiova

Politia Gorj a deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei saptamani care a murit a doua zi de la externarea din Spitalul Judetean din Craiova, unde a fost tratata pentru probleme la plamani, transmite.

Spitalul Judetean Mures sanctionat de CNAS

In urma controalelor efectuate de Corpul de Control al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Spitalul Judetean Mures s-a trezit cu sanctiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )