Libnet.ro
UNICEF

20:00

Proteste de amploare la Moscova. Mii de persoane au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Proteste de amploare la Moscova. Mii de persoane au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea. continuă pe Antena3

FOTO Mii de rusi au cerut demisia lui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea detinutilor politici, relateaza AFP.

Protest: Peste 4.500 de rusi au cerut demisia lui Putin.

Peste 4. 500 de rusi au cerut, duminica, demisia presedintelui Vladimir Putin si eliberarea detinutilor politici, transmite AFP, conform B1. Manifestantii au scandat Putin-hotul! si Libertate pentru detinutii politici!, avand imagini cu persoane care ar fi fost victimele persecutiilor politice - precum Mihail Hodorkovski si membre ale grupului Pussy Riot. Aleksei Navalnii, condamnat recent la inchisoare cu suspendare, a cerut eliberarea manifestantilor incarcerati.

Moscova: Mii de manifestanti au iesit in strada, cerand demisia lui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea detinutilor politici. Manifestantii au scandat Putin-hotul! si Libertate pentru detinutii politici!, avand imagini cu persoane care ar fi fost victimele persecutiilor politice - precum Mihail Hodorkovski si membre ale grupului Pussy Riot. Potrivit politiei, la mars au participat 4. 500 de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )