Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste in Malta: Mii de oameni au cerut demisia premierului tarii (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in Malta: Mii de oameni au cerut demisia premierului tarii (VIDEO)

Proteste de amploare in Malta, acolo unde mii de oameni au cerut demisia premierului tarii. Acesta este acuzat ca nu a luat nicio decizie impotriva a doi membri ai guvernului, ale caror nume au aparut i. continuă pe B1

Malta: Mii de protestatari au cerut demisia prim-ministrului dupa dezvaluirile incriminatoare din Panama Papers

Cateva mii de protestatari s-au adunat duminica in Valletta pentru a cere demisia premierului, Joseph Muscat, dupa ce scurgerea masiva de informatii Panama Papers a dezvaluit ca doi dintre aliatii sai politici si-au deschis companii offshore in paradisuri fiscale prin firma de avocatura Mossack Fonseca, transmite The Guardian.

Mii de persoane au iesit duminica in strada in Malta cerand demisia premierului Joseph Muscat

Mii de persoane au iesit duminica in strada in Malta cerand demisia premierului Joseph Muscat, in contextul scandalului Panama Papers, in care sunt implicati doi membri importanti ai guvernului, relateaza agentia DPA.

Proteste in centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron

Mii de oameni au marsaluit, sambata, pe strada Downing, pentru a protesta impotriva premierului David Cameron, dupa ce acesta a recunoscut ca a avut legaturi cu firmele mentionate.

Scandalul Panama Papers. Britanicii ies in strada pentru a cere demisia premierului David Cameron

Mii de britanici au anuntat ca vor protesta sambata, incepand cu ora 13, in fata cladirii executivului din Londra, pentru a cere demisia premierului David Cameron, care a recunoscut la cinci zile dupa izbucnirea scandalului Panama Papers ca ar fi detinut actiuni la fondul de investitii offshore al tatalui sau, insa le-a vandut cu doar trei luni inainte de a urca in fruntea statului, transmite The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )