Libnet.ro
UNICEF

22:30

Proteste in orasul american Baltimore. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Proteste in orasul american Baltimore. Care este motivul

Noi proteste violente au avut loc, in cursul noptii de joi spre vineri, in orasul american Baltimore, dupa moartea unui afroamerican care ar fi suferit un traumatism provocat de politie, informeaza CNN, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 3.000 de bebelusi din Vaslui nu au fost imunizati impotriva unor boli grave. Care este motivul

Peste 3. 000 de bebelusi din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre doua luni si un an, nu au fost imunizati impotriva unor boli precum poliomielita, hepatita de tip B sau tetanosul, din cauza crizei de vaccin cu care se confrunta de cateva luni autoritatile sanitare.

Critici la adresa familiei regale din Arabia Saudita. Care este motivul

Un membru al familiei regale din Arabia Saudita a fost criticat, dupa ce le-a promis autoturisme de lux pilotilor avioanelor de vanatoare care bombardeaza pozitii ale insurgentilor din Yemen, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, impiedicati sa divorteze. Care este motivul

Al cincilea divort al cuplului care a generat mai multe scandaluri mediatice de-a lungul timpului, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, a fost amanat din cauza unor documente care nu au fost depuse la dosar.

Turci isi recheama ambasadorul la Viena. Care este motivul

Turcia continua sa protesteze fata de recunoasterea oficiala a genocidului impotriva armenilor din timpul Primulului Razboi Mondial. Astfel, dupa ce si-a rechemat deja ambasadorul la Vatican, in urma afiramatiilor facute de Papa Francis, miercuri a rechemat ambasadorul la Viena.

Proteste violente in Baltimore, dupa ce un tanar de culoare a murit in arestul politiei (VIDEO)

Noi proteste violente au izbucnit ieri si s-au prelungit noaptea trecuta in orasul american Baltimore, pe fondul furiei provocate de moartea unui tanar de culoare, care ar fi suferit un traumatism provocat de.

Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu va fi audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. in fata magistratilor va ajunge astazi si Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, care va fi audiata ca martor.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Dosarul Bica 1: Procesul in care este judecata fosta sefa a DIICOT a fost amanat

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a declarat, vineri, in fata sediului inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se judeca primul termen in dosarul Bica 1, ca este optimista, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )