Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dosarul Bica 1: Procesul in care este judecata fosta sefa a DIICOT a fost amanat

România Liberă România Liberă,
 Dosarul Bica 1: Procesul in care este judecata fosta sefa a DIICOT a fost amanat

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a declarat, vineri, in fata sediului inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se judeca primul termen in dosarul Bica 1, ca este optimista, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dosarul Bica 1: Fosta sefa a DIICOT, optimista inainte de inceperea procesului

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a declarat, vineri, in fata sediului inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se judeca primul termen in dosarul Bica 1, ca este optimista, informeaza Mediafax.

Dosarul Bica 2. Alina Bica si Dorin Cocos, cercetati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si omul de afaceri Dorin Cocos vor fi cercetati in arest la domiciliu. Decizia a fost luata marti de magistratii Curtii Supreme, care au ales sa inlocuiasca arestul preventiv in cazul celor doi cu o masura mai blanda.

UPDATE: Alina Bica si Dorin Cocos afla, marti, daca scapa de arest. Fosta sefa a DIICOT a ajuns la ICCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla, marti, daca vor fi eliberati. Judecatorii au decis saptamana trecuta ca cei doi sa fie cercetati in arest la domiciliu, in dosarul Bica 2, insa procurorii DNA au contestat decizia.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu. Fosta sefa a DIICOT, eliberata din penitenciar. Sunt o femeie de succes in continuare

UPDATE - Dorin Cocos a parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie. UPDATE - Alina Bica a fost eliberata din Penitenciarul Targsor. La iesirea din inchisoare, Bica a.

Tolontan: Maria Apostol, fosta sefa a PR-ului din ProTV si Antena 3, audiata ca martor la DNA in dosarul Gala Bute

Maria Apostol, fosta sefa a PR-ului din ProTV, numita mai apoi pe o pozitie similara la Antena 3 si ulterior plecata, a fost audiata ca martor la DNA in dosarul Gala Bute, scrie jurnalistul Catalin.

UPDATE. Primul termen in dosarul Bica - ANRP 1 a fost amanat

Primul termen in dosarul Bica - ANRP 1 a fost amanat, la cererea a doi avocati. Astfel, urmatorul termen este stabilit la data de 4 mai. Primul termen in acest dosar a fost amanat, la cererea a.

Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu va fi audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. in fata magistratilor va ajunge astazi si Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, care va fi audiata ca martor.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )