Libnet.ro
UNICEF

20:00

Proteste la Targoviste, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana: Peste 100 de oameni au participat la manifestatii

B1 B1,
Proteste la Targoviste, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana: Peste 100 de oameni au participat la manifestatii

Peste 100 de persoane au protestat, sambata, la Targoviste, impotriva proiectului miniser de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Aceasta a fost prima actiune de acest gen din oras si a fost promovata. continuă pe B1

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta formarea unui lant uman in jurul Parlamentului Parlamentului, sambata

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta formarea unui lant uman in jurul Parlamentului Parlamentului la care sunt asteptati si biciclistii care vor protesta tot sambata pentru a cere construirea de piste pentru biciclete pe carosabil.

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta formarea unui lant uman in jurul Palatului Parlamentului, sambata

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta formarea unui lant uman in jurul Palatului Parlamentului la care sunt asteptati si biciclistii care vor protesta tot sambata pentru a cere construirea de piste pentru biciclete pe carosabil.

Parlamentarii din comisia speciala merg la Rosia Montana peste o saptamana.

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului, vizita urmand sa dureze doua zile, transmite Mediafax. Marti seara sau dimineata ne vom deplasa la Rosia Montana, doua zile, miercuri si joi ne intoarcem. Vom avea intalniri cu toti reprzentantii, si ai minerilor, si ai firmelor, si ai autoritatilor si ONG-uri, care doresc sa participe, a precizat presedintele Comisiei, Darius Valcov. El a precizat .

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege tri.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege.

Lant uman impotriva exploatarii de la Rosia Montana.

In jurul Palatului Parlamentului s-a format azi un lant uman din miile de protestatari impotriva Proiectului minier de la Rosia Montana. Acestora li s-au alaturat protestatarii pe biciclete, care au militat astazi intr-un mars pentru crearea de piste speciale pentru biciclisti in Bucuresti cerand si demisia primarului Sorin Oprescu. Conform primarului, in Bucuresti au ramas doar 18 piste functionale pentru ca Politia a cerut inchiderea a peste 40 de piste. Se pare ca pentru acestea s-au .

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta un nou protest de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea aproximativ 4. 500 de persoane. Organizatorii anunta si traseul manifestatiei: se vor aduna la fantana din Piata 21 Decembrie 1989, apoi vor pleca in mars pe Bd. Carol I - Bd. Ferdinand I - Sos. Pantelimon - Sos. Iancului - Bd. Pache Protopopescu, din nou pe Bd. Carol I, de unde vor reveni in Piata Universitatii.

Europarlamentarul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL, Adina Valean, sotia presedintelui Senatului Crin Antonescu, s-a declarat, astazi, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

PNL solicita vot deschis la adoptarea proiectului Rosia Montana

Partidul National Liberal PNL) a hotarat azi, in sedinta Biroului Politic, sa voteze impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, conform surselor de presa.

Participantii la marsul biciclistilor au format un lant uman la Parlament, in semn de protest fata de proiectul de la Rosia Montana

Multe dintre persoanele care au participat la marsul biciclistilor s-au alaturat unui alt protest, desfasurat la Palatul Parlamentului, organizat de cei care se opun proiectului Rosia Montana. Peste 7. 000 de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )