Libnet.ro
UNICEF

01:05

PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui DD. ...

România Liberă România Liberă,
PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui DD. ...

12:00 - Guvernul va plati cei 1. 400 lei reprezentand ajutor de urgenta pentru angajatii Oltchim doar daca va interveni o situatie de criza in care muncitorii sa nu fi primit drepturi salariale timp de 2-3 luni, a declarat, luni, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. Ministrul a aratat ca, in prezent, salariatii si-au primit restantele pentru luna iulie si le vor primi si pentru luna august. Campeanu a precizat ca Ministerul Muncii va putea interveni doar in cazul in care privatizarea Oltchim . continuă pe România Liberă

PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui DD. ...

11:10 Dan Diaconescu a parasit negocierile ca sa anunte presa ca are de-a face cu un vanzator ostil. Diaconescu le-a cerut reprezentantilor statului sa permita accesul presei la discutii. Seful OSPI, Remus Vulpescu, a refuzat acest lucru. Am iesit din mijlocul negocierilor pentru a va face urmatorul anunut. Am incercat sa negociem cu Guvernul, am cerut guvernantilor sa discutam despre Arpechim, Salrom, CFR sau Electrica, nimic din toate astea nu s-a intamplat sus, moment in care ne-am dat .

PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui Dan Diaconescu.

10:10 - Protestele au incetat la Oltchim. Angajatii combinatului au hotarat sa renunte la manifestatii dupa declaratiile lui Dan Diaconescu, anunta Realitatea TV. Mai exact, angajatii Oltchim au incetat protestul dupa ce Dan Diaconescu a spus ca a depus in conturile Ministerului Economiei o suma egala cu circa doua milioane de lei pentru fiecare angajat in parte. Am depus in conturile ministerului, ca garantie, o suma egala cu circa doua milioane de lei vechi pentru fiecare angajat. Domnu .

PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui Dan Diaconescu.

10:10 - Protestele au incetat la Oltchim. Angajatii combinatului au hotarat sa renunte la manifestatii dupa declaratiile lui Dan Diaconescu. 9:46 - Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Serban Pop, au venit la sediul Guvernului luni dimineata, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF au fost convocati la Guvern pentru a discuta cu Ponta despre Oltchim 9:11 - Dan Diaconescu .

Privatizarea Oltchim, dupa planul lui Roibu (prin Harry Potter)

Am semnalat ca Dan Voiculescu este interesat de Oltchim inca de acum o luna vezi BURSA din 24. 2012, articolul DESI COMBINATUL ARE DATORII DE PESTE 700 DE MILIOANE DE EURO/Dan Voiculescu, printre cei interesati de preluarea Oltchim), iar ieri, odata cu scrisoarea off-shore-ului olandez Gliding Ltd Amsterdam, prin care transmite Ministerului Economiei ca Dan Diaconescu are 46 de milioane de euro intr-un cont la banca londoneza HSBC, prezenta lui Dan Voiculescu in privatizarea Oltchim pare sa devina mai pregnanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )