Libnet.ro
UNICEF

01:05

Privatizarea Oltchim, dupa planul lui Roibu (prin Harry Potter)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Privatizarea Oltchim, dupa planul lui Roibu (prin Harry Potter)

Am semnalat ca Dan Voiculescu este interesat de Oltchim inca de acum o luna vezi BURSA din 24. 2012, articolul DESI COMBINATUL ARE DATORII DE PESTE 700 DE MILIOANE DE EURO/Dan Voiculescu, printre cei interesati de preluarea Oltchim), iar ieri, odata cu scrisoarea off-shore-ului olandez Gliding Ltd Amsterdam, prin care transmite Ministerului Economiei ca Dan Diaconescu are 46 de milioane de euro intr-un cont la banca londoneza HSBC, prezenta lui Dan Voiculescu in privatizarea Oltchim pare sa devina mai pregnanta. continuă pe Ziarul Bursa

Romania TV crede ca BURSA este ziarul sau

Televiziunea Romania TV prezinta, in aceste minute, continutul articolului din BURSA, Privatizarea Oltchim, dupa planul lui Roibu prin Harry Potter), semnat de MAKE, fara sa precizeze ca a preluat informatiile din BURSA, ba chiar sustinand ca are exclusivitate asupra lor. Suntem foarte multumiti ca BURSA i-a impresionat intr-atat pe colegii nostri, incat sa creada ca este ziarul lor. Ghita, Ghita.

Negocieri pentru privatizarea Oltchim

47 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat de la Oltchim a sosit in urma cu cateva minute la Ministerul Economiei. 30 - SIE, chemat la raport de Ponta Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit in aceasta dimineata la sediul Guvernului, ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale. 53: Reprezentantii consultantului PwC pentru privatizarea Oltchim au intrat in aceasta dimineata in Ministerul Economiei. Negocierile pentru semnarea contractului de privatizare vor fi reluate incepand cu ora 11, potrivit ultimelor date disponibile. 30 : Sute de angajati protesteaza din nou la Oltchim Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit astazi din nou in strada, relateaza sursele de presa. Protestatarii cer autoritatilor sa rezolve situatia. Si la Arpechim Pitesti angajatii protesteaza. in jur de 600 de oameni cer lamurirea situatiei de la Arpechim. 00: Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru subminarea economiei in cazul Oltchim Adriean Videanu, liderul Partidului Democrat Liberal PDL) i-a cerut prrimului ministru, Victor Ponta, sa prezinte, in termen de 48 de ore, argumente in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea combinatului Oltchim, el declarand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale, relateaza sursele de presa. El a spus, ca Ponta este singurul vinovat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului. Premierul Victor Ponta a declarat, aseara, la un post de televiziune, ca are indicii ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru vanzarea combinatului valcean Oltchim are legaturi cu liderul PDL Adriean Videanu si ca aceste informatii vor fi probate de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Vocea Rusiei, despre firma DiP Sovgroup, implicata in privatizarea Oltchim: Miroase a ...

Postul de radio Vocea Rusiei, sprijinit de guvernul rus, a publicat o noua analiza despre scandalul iscat de privatizarea combinatului Oltchim. Astfel, in articolul de vineri, Vocea Rusiei, foarte critic la adresa presedintelui Traian Basescu in ultimele luni, scrie ca implicarea firmei DiP Sovgroup in privatizarea Oltchim miroase a inscenare si ca evolutia unor scandaluri dambovitene este atat de previzibila incat devine plictisitoare. Cateodata, evolutia unor scandaluri dambovitene este .

Varujan Vosganian (PNL) despre Dan Diaconescu: Parca ar fi fost pus sa o faca. Privatizarea Oltchim, impudica

Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca privatizarea Oltchim este un spectacol mediatic intristator pentru Romania si a subliniat ca modul in care s-a procedat este nefiresc, o privatizare impudica, relateaza Agerpres.

Mugur Isarescu, despre privatizarea Oltchim: Un esec e un esec, nu da bine

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat, joi, ca privatizarea Oltchim a fost un esec care nu va da un semn bun pentru investitori. Un esec e un esec, nu da bine a comentat Isarescu. Pe de alta.

Daniel Daianu: Licitatiile ca pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri.

Daniel Daianu: Licitatiile ca cea pentru privatizarea Oltchim nu trebuie sa fie deschise oricui, in orice conditii, cu orice oferta

Fostul ministru de Finante, Daniel Daianu, si-a reintarit afirmatia potrivit careia intr-o licitatie precum cea pentru privatizarea Oltchim nu se poate sa participe oricine, facuta mai deveme miercuri.

Vocea Rusiei, atac dur la PricewaterhouseCoopers pentru privatizarea Oltchim: O comedie a erorilor. De ce seful OSPI mai este in functie?

Ziua Rusiei ataca dur compania PricewaterhouseCoopers pentru modul in care a realizat caietul de sarcini la privatizarea Oltchim, afirmand ca increderea oarba in consultanti financiari straini a fost si ramane una dintre marele vulnerabilitati ale guvernelor din tari in curs de tranzitie.

The privatization of Oltchim, according to the plan of Constantin Roibu (through Harry Potter)

I have announced that Dan Voiculescu is interested in Oltchim a month ago see BURSA of August 24th, 2012, the article called Even though the plant owes over 700 million Euros/ Dan Voiculescu, among those interested in the takeover of Oltchim), and yesterday, after the letter of the Dutch offshore Gliding Ltd Amsterdam, which notifies the Ministry of the Economy that Dan Diaconescu owes 46 million Euros in an account opened with London-based HSBC, the presence of Dan Voiculescu in the privatization of Oltchim seems to become more obvious.

Privatizarea Oltchim. Care este PLANUL B al Guvernului si cum i-a lasat DD pe toti cu ochii in soare

Telenovela Oltchim, regizata de Dan Diaconescu, merge mai departe! Omul de afaceri a plecat din tara, la doar cateva ore dupa ce a refuzat sa semneze contractul de privatizare a combinatului. Dupa ce a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )