Libnet.ro
UNICEF

05:00

Varujan Vosganian (PNL) despre Dan Diaconescu: Parca ar fi fost pus sa o faca. Privatizarea Oltchim, impudica

Hotnews Hotnews,
Varujan Vosganian (PNL) despre Dan Diaconescu: Parca ar fi fost pus sa o faca. Privatizarea Oltchim, impudica

Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca privatizarea Oltchim este un spectacol mediatic intristator pentru Romania si a subliniat ca modul in care s-a procedat este nefiresc, o privatizare impudica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

Ambasada SUA despre VIZITA lui Dan Diaconescu: Au loc constant intalniri pentru ...

Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza, cu privire la intalnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfasurata la sediul misiunii, ca diplomatii americani au astfel de intalniri constant, potrivit Mediafax. Reprezentantii Ambasadei au constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice, afirma Ambasada. Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute in sediul Ambasadei SUA, la iesire el refuzand sa stea de vorba cu jurnalistii. Patronul OTV a urcat in .

Dan Diaconescu, despre esecul negocierilor pentru Oltchim: Statul nu vrea sa-mi ia banii.

Dan Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerul Economiei unde au avut loc negocierile pentru contractul privind preluarea Oltchim, ca le ofera un termen de 48 de ore Guvernului pentru a gasi o solutie pentru ca acesta sa plateasca salariile muncitorilor din combinat, potrivit Rtv. net. Noi vrem sa salvam combinatul, vrem sa dam banii, guvernantii nu vor sa ne ia banii si guvernantii nu vor sa redeschida acest combinat. ) Noi oferim din acest moment 48 de ore Guvernului actual .

Ce a facut Dan Diaconescu in strainatate: De la o vacanta la Nisa, la intalniri cu reprezentanti ai unei companii rusesti. Plus amanunte despre blonda lui DD

Cand a sosit miercuri pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a anuntat ca a facut o vizita de 3 zile pe ruta Germania, Franta, Spania, Monaco si Austria. Totusi, informatiile privind adevarata destinatie a.

Melescanu a discutat cu Ponta despre situatia Oltchim. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

UPDATE - Dan Diaconescu va reveni in tara miercuri in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim, au declarat surse.

Cu cine s-a intalnit Dan Diaconescu la Munchen si Madrid.

Dan Diaconescu sustine ca a parasit Romania timp de 48 de ore cu scopul de a atrage finantari pentru Oltchim, dar nu a dat detalii despre intalnirile pe care sustine ca le-a avut in afara tarii. Din informatiile RL, rezulta ca patronul OTV a ajuns intai la Munchen. De acolo, ar fi zburat la Madrid, unde ar fi avut o discutie cu un reprezentant de rang inferior al grupului rusesc TISE. CITESTE SI: - Cum se pune problema banilor - Familia Oltchim: Afacerile sefului de .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )