Libnet.ro
UNICEF

07:30

Melescanu a discutat cu Ponta despre situatia Oltchim. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

Antena3 Antena3,
Melescanu a discutat cu Ponta despre situatia Oltchim. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

UPDATE - Dan Diaconescu va reveni in tara miercuri in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim, au declarat surse. continuă pe Antena3

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a discutat cu Victor Ponta despre situatia de la Oltchim - ...

Directorul Servicului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit miercuri la sediul Guvernului ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii anuntand ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi reluata productia combinatului, iar ei isi vor primi .

Surse: Seful SIE a discutat cu premierul Ponta despre situatia de la Oltchim

Directorul Servicului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit miercuri la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale, citate.

Cum explica Ponta esecul privatizarii Oltchim: in 2009, Oltchimul s-ar fi putut salva mult ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa organizate pe tema privatizarii combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea ca Oltchimul ar fi putut fi salvat mai usor in 2009 si ca situatia s-a agravat in momentul in care in aprilie 2012, guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu nu a aprobat privatizarea combinatului - Situatia Oltchim este in responsabilitatea guvernului si rezultatul final trebuie sa duca la continuarea exitentei combinatului, la patrarea .

Cezar Preda: in dispretul celor 3.000 de oameni care au probleme la Oltchim, domnul Ponta ...

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, marti, in urma conferintei de presa sustinute de Victor Ponta despre situatia Oltchim, ca premierul nu a facut altceva decat sa aduca in fata romanilor un circ. In dispretul celor 3. 000 de oameni care au probleme la Oltchim, domnul Ponta incepe sa strige hotii, a afirmat Cezar Preda. Noi am crezut ca un prim-ministru, chiar daca este un mincinos notoriu si un plagiator notoriu, poate fi barbat sa isi asume ceva, vad ca nu isi asuma nimic, .

Ponta il ameninta cu demiterea pe seful Privatizarilor. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

UPDATE -Premierul Victor Ponta il ameninta cu demiterea pe seful privatizarilor, Remus Vulpescu. Declaratia a fost facuta de primul ministru la inceputul sedintei de Guvern, dupa o intalnire cu seful SIE.

Cezar Preda, dupa declaratiile lui Ponta despre Oltchim: Iesire a unui premier plagiator.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca afirmatiile premierului Victor Ponta privind Oltchim reprezinta o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regior insotit de doi sufleori nereusiti, potrivit Mediafax. Am vazut, astazi la pranz, o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regizor insotit de doi sufleori nereusiti, sa ne spuna filmul fabricii Oltchim. In dispretul celor 3. 000 de oameni care au probleme, domnul Ponta incepe sa strige hotii!.

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin o declaratie de presa la ora 12.30 despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin, marti, de la ora 12. 30, o conferinta de presa pe tema privatizarii SC Oltchim SA, la sediul ministerului, potrivit unu comunicat al ministerului. Ramai pe HotNews. ro pentru principalele declaratii.

Cine este de vina pentru esec? Ponta raspunde valului de critici despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a evitat sa reproseze ceva sefului Oficiului Privatizarilor OPSPI), Remus Vulpescu, sau ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, cu privire la organizarea licitatiei pentru privatizare.

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )