Libnet.ro
UNICEF

01:05

Provincia canadiana cea mai afectata de pandemie mentine scolile deschise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Provincia canadiana cea mai afectata de pandemie mentine scolile deschise

Elevii din Quebec continua sa sustina cursuri in salile de clasa, asa cum au facut-o incepand din luna august a anului trecut, desi provincia este cea mai afectata din Canada in ceea ce priveste numarul de persoane infectate si decedate din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop 2021. Asta e cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Ce se va intampla

Din capul locului e bine sa stii ce luna din an iti va aduce cele mai multe vesti bune, liniste, pasi in cariera si relaxare. Cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Horoscop 2021: cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie Berbec Aprilie este vestitorul tau de bine. Este o luna .

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste an ceea ce priveste vaccinarea. Anunt oficial de la UE. Este cea mai buna veste in ceea ce priveste vaccinarea Planul romanilor in ceea ce priveste vaccinarea nationala e realizabil. Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna .

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Nu multi stiu asta, dar cea mai lunga limuzina din lume avea o lungime de 30,5 metri. Mai mult, Visul american cum era numit automobilul, avea 24 de roti, un jacuzzi, piscina, pat cu apa si chiar si un heliport. Cum arata cea mai lunga limuzina din lume Celebra limuzina de culoare alba, a fost .

Cea mai buna placinta cu mere. Secretul retetei vechi de sute de ani

Care este cea mai buna reteta pentru o placinta cu mere pe cinste? Cei dragi iti vor cere modul de preparare dupa ce vor gusta! E desertul preferat al multora, dar nu toti stiu secretul care o face perfecta. Reteta pentru placinta cu mere Placinta cu mere e una din bucatele copilariei. Alaturi de chec, .

Cea mai buna placinta cu lucerna, preferata lui Florin Busuioc. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Placinta este unul dintre aperitivele sau deserturile preferate ale romanilor. Fie ca este sarata sau dulce, aceasta se consuma neaparat aburinda, proaspat scoasa din cuptor. Pentru gospodinele care isi doresc insa sa experimenteze o noua aroma, poti incerca un ingredient neasteptat: lucerna. Placinta cu lucerna, extrem de apreciata de Florin Busuioc, poate fi o surpriza .

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

EXCLUSIV Acuzatii grave la Federatia Romana de Schi. Ania Caill, cea mai buna schioare a Romaniei, nu a fost convocata la lotul national pentru Campionatul Mondial

Scandal cu acuzatii grave, cu Federatia Romana de Schi si Ania Monica Caill 25 de ani) in prim-plan. Sportiva, nascuta si stabilita in Franta, dar si cu cetatenie romana, considerata cea mai buna.

8 secrete nestiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primeste cea mai mare atentie

O intreaga lume o cunoaste pe Simona Halep, insa nu multi sunt care care cunosc aceste secrete din viata marei noastre sportive. Simona Halep a facut cunoscute fanilor sai cateva lucruri pe care acestia nu le stiau despre ea. Tenismena se pregateste in prezent de turneele din Australia. Iata care sunt cele opt lucruri pe .

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, despre PNRR: Mecanismul reprezinta cea mai buna dovada a capacitatii UE de a invata din lectiile trecutului si de a livra rezultate concrete, operationale

Ministrul Finantelor este de parere ca mecanismul de Redresare si Rezilienta reprezinta cea mai buna dovada a capacitatii UE de a invata din lectiile trecutului si a de a livra rezultate concrete si mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )