Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD are conturile BLOCATE. Cate milioane de euro datoreaza pesedistii

România Liberă România Liberă,
PSD are conturile BLOCATE. Cate milioane de euro datoreaza pesedistii

Mircea Draghici, deputat PSD si trezorierul partidului, a declarat, joi, ca datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro. Ba mai mult, deputatul sustine ca in prezent partidul sau are si o poprire pe cont, instituita in urma cu trei zile, care ar urma sa fie solutionata pana la sfarsitul saptamanii. continuă pe România Liberă

Mircea Draghici: PSD are datorii de 7 milioane euro si o poprire pe cont

Deputatul PSD Mircea Draghici a declarat, astazi, ca datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro, precizand ca exista si o poprire pe cont, instituita in urma cu trei zile, care ar urma sa fie solutionata pana la sfarsitul saptamanii.

Datoriile generate de campaniile electorale, o piatra de moara pentru PSD: Partidul are conturile blocate si o gaura in buget de 7 milioane de euro

PSD-ul a iesit in paguba dupa alegerile prezidentiale din 2014. Deputatul PSD Mircea Draghici a afirmat joi ca datoriile partidului din campaniile electorale se ridica in prezent la sapte milioane de euro. Un .

Cate milioane de euro are PSD datorie

Deputatul PSD Mircea Draghici a declarat, joi, ca datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro, precizand ca exista si o poprire pe cont, instituita in urma cu trei zile, care ar urma sa fie solutionata pana la sfarsitul saptamanii.

Deputatul PSD Mircea Draghici: Datoriile partidului se ridica in prezent la sapte milioane de euro/ Trezorierul PSD confirma ca au exista conturi blocate

Deputatul PSD Mircea Draghici, trezorierul partidului, a confirmat joi ca partidul are datorii de 7 milioane de euro si ca exista popriri pe conturi ale partidului din cauza acestora. Amintim ca HotNews. ro a relatat pe 16 iulie ca PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care depasesc 6 milioane de euro.

Perchezitii la persoane care ar fi produs un prejudiciu de peste doua milioane euro in domeniul medical si in constructii

Politistii efectueaza, joi dimineata, 15 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in doua judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste doua milioane euro, prin evaziune fiscala in.

Vest-Energo vrea 8,5 milioane euro de la banci

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmind ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Vest-Energo, imprumut de 8,5 milioane euro pentru investitii in productia de energie electrica

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmand ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Piata de leasing financiar a ajuns la 769 milioane euro in primul semestru, in crestere cu 16%

Piata de leasing financiar a urcat cu 16% in primul semestru, la 769 milioane euro, sustinuta in continuare de vehicule, care au inregistrat o crestere de 18%, fiind totodata finantate mai multe echipamente de constructii si echipamemnte medicale, a.

Profitul CEZ in Romania a scazut in prima jumatate a anului la 65,5 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 14% in prima jumatate a anului, la 1,8 miliarde coroane cehesti 65,5 milioane euro), in contextul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului trecut a.

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )