Libnet.ro
UNICEF

05:30

PSD conditioneaza decretul prezidential privind mentinerea starii de urgenta. Ce recomanda PSD si cum arata proiectul de hotarare care trebuie votat de Parlament

Hotnews Hotnews,
 PSD conditioneaza decretul prezidential privind mentinerea starii de urgenta. Ce recomanda PSD si cum arata proiectul de hotarare care trebuie votat de Parlament

PSD propune un proiect de hotarare pentru aprobarea decretului anuntat de Iohannis dar cu observatii si conditionari pentru Guvern. Proiectul a fost elaborat de senatorii PSD Serban Nicolae, Robert Cazanciuc si Titus Corlatean, adoptat de comisiile de specialitate ale Parlamentului si urmeaza sa fie supus la vot in sedinta de joi. continuă pe Hotnews

PMP va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta

Partidul Miscarea Populara PMP) va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta si propune Guvernului un set de masuri pentru protejarea populatiei in fata pandemiei de coronavirus, precum implementarea unui plan de restartare a economiei si testarea intregului personal medical si a celui auxiliar din spitale.

Marcel Ciolacu a declarat ca decretul privind prelungirea starii de urgenta nu tine cont de niciuna dintre solicitarile formulate de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca decretul privind prelungirea starii de urgenta, emis de presedintele Klaus Iohannis, nu tine cont de niciuna dintre solicitarile formulate de social-democrati, dar ca acestia vor alege, in Parlament, o solutie responsabila.

Decretul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei (oficial)

Decretul semnat marti de presedintele domnul Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile a fost publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Parlamentul se reuneste joi sa decida daca aproba sau nu decretul de prelungire a starii de urgenta. Cum se pozitioneaza partidele

Parlamentul se intalneste joi, la ora 12. 00, in sedinta comuna pentru a dezbate si aproba decretul de prelungire a starii de urgenta. Sedinta are loc in contextul in care patru partide parlamentare au anuntat ca nu sunt de acord cu mentinerea starii de urgenta daca aceasta nu va fi insotita de un plan de masuri economice. Daca Parlamentul nu aproba decretul care prelungeste starea de urgenta cu 30 de zile , presedintele este nevoit sa-l retraga.

Decretul privind prelungirea starii de urgenta - publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile.

Kelemen: Recomand ca UDMR sa voteze in Parlament decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca recomanda colegilor sai parlamentari ca Uniunea sa voteze in Parlament decretul emis marti de presedintele Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta cu o luna.

Surse. Iohannis semneaza marti decretul de prelungire a starii de urgenta. Primele 30 de zile expira maine. Cand se reuneste Parlamentul

Presedintele Klaus Iohannis va semna marti decretul privind prelungirea starii de urgenta in Romania cu inca o luna, sustin surse politice pentru Adevarul. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri.

Presedintele Iohannis - asteptat sa emita decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea sa emita marti decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile. Pe 6 aprilie, seful statului a anuntat ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta, scrie Agerpres. Tragand linie si adunand, am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta. in acest fel, am solicitat Guvernului sa vina cu propuneri pentru a fi incluse in acest decret. in cursul acestei saptamani vom elabora textul decretului si la inceputul saptamanii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenta cu inca o luna de zile, a afirmat saptamana trecuta Iohannis.

CORONAVIRUS |PMP, vot in favoarea decretului prezidential privind prelungirea Starii de Urgenta

In contextul pandemiei de coronavirus, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a emis pe 16 martie un decret prin care a instaurat Starea de Urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru o perioada de 30 de zile,.

Ce masuri noi apar in decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca odata cu decretul de prelungire a starii de urgenta au fost adaugate noi masuri pentru a fi combatuta pandemia de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )