Libnet.ro
UNICEF

18:00

Punctul de intalnire. Sondaje si analize exclusive pentru 16 noiembrie

Antena3 Antena3,
Punctul de intalnire. Sondaje si analize exclusive pentru 16 noiembrie

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire date noi despre alegerile prezidentiale. Potrivit unui studiu realizat de CSCI, Victor Ponta este votat preponderent de pensionari 37%) si muncitori. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca.

Victor Ponta: Respect votul romanilor din diaspora. Pe 16 noiembrie vor putea sa voteze

Victor Ponta le-a transmis votantilor din diaspora ca le respecta votul si ca pe 16 noiembrie vor putea sa voteze. ii respectam pe cei care voteaza in diaspora, cred ca si ei trebuie sa respecte votul.

E sigur: pe 16 noiembrie este Sfarsitul Lumii.

Pe data de 16 noiembrie, la ora 21. 00, va veni sfarsitul lumii. Aceasta ar fi concluzia pe care as putea sa o trag daca viata mea ar fi exclusiv petrecuta in spatiul online, acolo unde autopresupusii aderenti ai dreptei detin suprematia. Se intampla in spatiul virtual la fiecare 2 ani, atunci cand in Romania au loc alegeri parlamentare sau prezidentiale.

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )