Libnet.ro
UNICEF

15:00

Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Antena3 Antena3,
Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi impartiti in doua categorii: cei care furnizeaza energie organelor slabite si cei care absorb energiile negative dintru corp, curatand zonele bolnave si pregatindu-le pentru un circuit energetic sanatos,. continuă pe Antena3

Nivel scazut de estrogen? Afla care sunt efectele si ce e de facut

Dezechilibrele hormonale sunt cauza unor tulburari si boli serioase care afecteaza atat barbatii, cat si femeile depotriva. Cel mai important dezechilibrul la nivelul hormonilor unei femei este deficitul de estrogen.

HOROSCOP 27 iunie: Leii sarbatoresc un succes. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 27 iunie. Taurii, racii si sagetatorii primesc sau fac o surpriza placuta cuiva, iar fecioarele si pestii care nu au parteneri intalnesc persoane speciale.

Gemius: care sunt cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Bannerele standard raman in continuare cele mai populare formate de publicitate online din campaniile derulate in Europa Centrala si de Est. Cea mai mare rata de click este inregistrata de bannerele de tip rich media, iar utilizatorii din Polonia sunt.

HOROSCOP 26 iunie: Viata amoroasa a sagetatorilor devine mai interesanta. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 iunie. Gemenii si racii fac progrese in cariera sau in viata personala, iar leii si balantele isi indeplinesc un vis.

HOROSCOP 28 iunie: Varsatorii pleaca in vacanta. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 28 iunie. Taurii si gemenii se simt bine alaturi de familie, prieteni sau parteneri, iar fecioarelor si sagetatorilor le cresc veniturile.

HOROSCOP 25 iunie: Pestii uita de probleme si isi fac de cap. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 25 iunie. Scorpionii, sagetatorii si pestii pleaca in calatorii de placere, iar taurii si balantele lucreaza alaturi de o echipa pentru indeplinirea unui obiectiv.

Liga I 2015/2016: Programul sezonului regulat. Care sunt cele mai tari meciuri ale campionatului

Sezonul 2015/2016 al Ligii I va avea doar 14 echipe, o premiera pentru fotbalul romanesc, iar majoritatea etapelor din sezonul regulat se vor disputa pana in luna decembrie.

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

Toader Covali, unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania, a fost eliberat de Penitenciarul Botosani, desi a omorat patru oameni, scrie Adevarul. Barbatul in varsta de 68 de ani a stat.

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )