Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin si buzunarul sau din Panama

România Liberă România Liberă,
Putin si buzunarul sau din Panama

In anii 80 in spatiul sovietelor aparuse o adevarata mitologie a unui obiect folosit pentru contrabanda: futlear pentru vioara si contrabas acel portvioaraportcontrabas). Povestile spun ca prin intermediul acestui obiect magic din tara iesea si intra aproape orice. Dar asta e o metoda de furt si contrabanda pentru lumea a treia. continuă pe România Liberă

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

,,C-asa-i in tenis: Averea lui Tiriac, asul din Panama. Ce spun expertii fiscali despre fundatia si offshore-urile magnatului

Omul de afaceri Ion Tiriac, cel mai bogat roman, si-a trecut toata averea intr-o fundatie privata din Panama, scrie RISE Project. Din aceasta fundatie face parte si Klaus Mangold, fostul director executiv al gigantului Daimler, producatorul limuzinelor.

Averea lui Tiriac din Panama. Ce spun expertii fiscali despre fundatia si offshore-urile magnatului

Omul de afaceri Ion Tiriac, cel mai bogat roman, si-a trecut toata averea intr-o fundatie privata din Panama, scrie RISE Project. Din aceasta fundatie face parte si Klaus Mangold, fostul director.

Cel putin 13 victime din Colectiv au murit din cauza infectiilor din spitale. Zeci de parinti cer dosarele medicale, dar sunt refuzati (VIDEO)

Cel putin 13 victime ale incendiului de la Colectiv au murit in spitale din cauza infectiilor nosocomiale. Verdictul dat de medici in toate cele 13 cazuri a fost unul sec: septicemie. intre timp,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )