Libnet.ro
UNICEF

12:00

Putin: Statele Unite nu vor aliati, ci vasali

România Liberă România Liberă,
Putin: Statele Unite nu vor aliati, ci vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, si Rusia nu este interesata de astfel de relatii, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Statele Unite nu au nevoie de aliati, ci de vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza.

Vladimir Putin: SUA nu cauta aliati, vor sa gaseasca vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza agen.

Putin lanseaza noi acuzatii la adresa SUA. Ce spune presedintele rus

Statele Unite au exercitat presiuni asupra liderilor unor tari pentru a nu participa la evenimentele programate in Rusia la 70 de ani de la sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Europa, acuza presedintele rus, Vladimir Putin, potrivit Mediafax.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Vrei sa emigrezi in SUA? Ce sanse ai sa obtii viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins.

Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins.

Cel putin un mort intr-un incident armat intr-un campus universitar din Statele Unite

Cel putin o persoana a murit dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, informeaza CNN, preluat de MEDIAFAX. Autoritatile au securizat.

Vladimir Putin despre relatia sa cu Nemtov: Eram prietenosi. Cum a catalogat presedintele rus asasinarea opozantului sau

Vladimir Putin a declarat ca avea relatii de prietenie cu opozantul sau Boris Nemtov. Acesta a fost asasinat in februarie. Putin a clasificat uciderea sa drept un act tragic si rusinos, relateaza agentia.

Mircea Dusa: Statele occidentale vor avea permanent militari dislocati in Romania, pe flancul estic al NATO

Statele occidentale membre ale NATO vor avea permanent militari in Romania, intrucat tara noastra se afla pe flancul estic al Aliantei. Tarile occidentale vor trimite militari in Romania prin rotatie, de-a lungul intregului an 2015, a anuntat astazi ministrul Apararii, Mircea Dusa. Dislocarea militarilor occidentali pe teritoriul Romaniei se face in baza planului de reasigurare aprobat la summitul NATO din Tara Galilor, a explicat ministrul Apararii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )