Libnet.ro
UNICEF

08:00

RAAN trebuie sa plateasca 23,4 milioane lei pentru neindeplinirea cotei de certificate verzi in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAAN trebuie sa plateasca 23,4 milioane lei pentru neindeplinirea cotei de certificate verzi in 2013

Producatorul de apa grea si electricitate Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), aflata in insolventa, trebuie sa plateasca 23,4 milioane lei 5,2 milioane euro) pentru neindeplinirea cotei de certificate verzi in 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aloca 260.000 de lei pentru participarea Romaniei la Eurovision 2014

Guvernul aloca aproximativ 260. 000 de lei pentru participarea Romaniei la concursul Eurovision 2014, a declarat Biroul de Presa al Executivului pentru Mediafax.

Cota de certificatele verzi, misiune imposibila pentru Regia de Activitati Nucleare

Producatorul de apa grea si electricitate Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), aflata in insolventa, trebuie sa plateasca 23,4 milioane lei 5,2 milioane euro) pentru neindeplinirea cotei de certificate verzi in 2013.

Plati de 120 milioane lei privind ajutorul de stat pentru motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati in valoare de 120 milioane lei, aferente cererilor depuse in trimestrul IV - 2013 pentru ajutorul de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura, potrivit unui comunicat al institutiei.

FOTO Centru multifunctional de 10 milioane de lei pentru persoanele cu dizabilitati

In noul spatiu isi vor desfasura activitatea Directia de Servicii Sociale a Primariei, dar si 14 fundatii. Astfel persoane nevoiase vor primi rapid ajutor si nu vor mai fi nevoite sa umble dintr-un capat al orasului in celalalt. Investitia s-a ridicat la 10,8 milioane de lei bani europeni.

BRD ofera 525 milioane lei in cadrul Programului de garantare a creditelor pentru IMM-uri

BRD-Groupe Societe Generale lanseaza astazi comercializarea produsului de creditare reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri, prin care va acorda credite in valoare totala de 525,6 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre companie.

Pierderi de 1,6 milioane de lei pentru firma din Republica Moldova a miliardarului roman Sorin Ovidiu Vintu

Compania Magistrala din Balti, ce face parte din imperiul controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a inregistrat in anul 2013 pierderi de 1,57 milioane de lei circa 120. 000 de dolari), dupa ce in anul 2012 a avut un profit de 389. 000 de lei moldovenesti.

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,32 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,1 milioane euro).

FP a inregistrat in martie pierderi de 82,3 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna martie pierderi de 82,3 milioane lei, incheind astfel primul trimestru pe minus cu 79 milioane lei.

Santierul Naval Orsova si-a bugetat investitii de 2,38 milioane lei

Actionarii Santierului Naval Orsova simbol SNO) au bugetat, pentu acest an, un profit net de 3,5 milioane lei si investitii de 2,38 milioane lei, se arata intr-un raport oferit ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )