Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Banciu, despre actiunea initiata de Nicusor Dan: Nu trebuie sa enumeri vreun motiv, pe Sorin Oprescu il demiti numai cand de uiti la el. Este primarul care a dezamagit cel mai mult in istoria Bucurestiului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre actiunea initiata de Nicusor Dan: Nu trebuie sa enumeri vreun motiv, pe Sorin Oprescu il demiti numai cand de uiti la el. Este primarul care a dezamagit cel mai mult in istoria Bucurestiului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre actiunea initiata de Nicusor Dan de a strange semnaturile pentru demiterea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Au. continuă pe B1

Radu Banciu, despre actiunea initiata de Nicusor Dan: Nu trebuie sa enumeri vreun motiv, pe Sorin Oprescu il demiti numai cand te uiti la el. Este primarul care a dezamagit cel mai mult in istoria Bucurestiului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre actiunea initiata de Nicusor Dan de a strange semnaturile pentru demiterea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Au.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Radu Banciu, despre referendumul de acum trei ani: Crin Antonescu era bulversat rau. A declarat ca pleaca din politica, nu a plecat, dar e ca si cum ar fi facut-o. Daca ar fi castigat, scopul scuza orice mijloace

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre referendumul de acum trei ani si despre declaratia lui Crin Antonescu referitoare la acest eveniment. Crin Antonescu, intrebat.

Radu Banciu, despre Mircea Geoana si partidul sau PSRO: Prostanacul se incapataneaza sa creada ca un astfel de partid, un fel de PCR light, are sanse de unul singur la alegeri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Mircea Geoana care a declarat ca va merge singur la alegerile locale si parlamentare. Fostul prostanac al PSD, Mircea Geoana, a.

Nicusor Dan strange semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), a anuntat joi, ca va incepe din septembrie o campanie de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului.

Nicusor Dan vrea sa-l demita pe Sorin Oprescu de la Primaria Capitalei. Ce plan are

Presedintele Comitetului de initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat joi inceperea unei campanii de strangere de semnaturi in vederea demiterii primarului general Sorin Oprescu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )