Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu, despre discursul lui Mugur Isarescu: Ce legatura are prajitura cu economia? E ridicol sa vorbesti de prajitura si de marinarie cand aproape ca arde in spatele nostru

B1 B1,
Radu Banciu, despre discursul lui Mugur Isarescu: Ce legatura are prajitura cu economia? E ridicol sa vorbesti de prajitura si de marinarie cand aproape ca arde in spatele nostru

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre un discurs al guvernatorului BNR, Mugur Iasrescu, in care acesta, evitand limbajul tehnic, a apelat la o serie de comparatii care. continuă pe B1

Radu Banciu, despre discursul lui Mugur Isarescu: Ce legatura are prajitura cu economia? E ridicol sa vorbesti de prajitura si de marinarie cand aproape ca arde in spatele nostru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre un discurs al guvernatorului BNR, Mugur Iasrescu, in care acesta, evitand limbajul tehnic, a apelat la o serie de comparatii care.

Radu Banciu, despre propunerea unui deputat de desfiintare a Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului: Romania lui Ionescu, Cioran, Eliade sau Noica ajunge sa ramana numai la scoala vietii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea liberalului Radu Zlati ca examenele nationale sa fie desfiintate pana la adoptarea noii legi a Educatiei Nationale.

Radu Banciu, despre faptul ca detinutii au scris 157 de carti de la inceputul anului 2014: Puscariile tarii devin o a doua Uniune a Scriitorilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit datelor Administratiei Nationale a Penitenciarelor, persoanele aflate in detentie au scris 157 de carti de la.

Radu Banciu, despre cazul americancei care a fost luata acasa de un medic pentru ca nu erau locuri in spitale: Cu asta ramanem in istorie, cu faptul ca desi suntem o tara din UE noi nu avem niste paturi disponibile in spital (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul americancei, inginer la baza de la Deveselu, care a fost luata acasa de un medic pentru a fi tratata, pentru ca nu erau.

Radu Banciu, despre cazul americancei care a fost luata acasa de un medic pentru ca nu erau locuri in spitale: Cu asta ramanem in istorie, cu faptul ca, desi suntem o tara din UE, noi nu avem niste paturi disponibile in spital (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul americancei, inginer la baza de la Deveselu, care a fost luata acasa de un medic pentru a fi tratata, pentru ca nu erau.

Mugur Isarescu si Eugen Teodorovici au discutat despre Codul Fiscal

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si ministrul finantelor publice Eugen Teodorovici au discutat, luni, pe marginea Codului Fiscal, fiecare dintre cei doi reiterandu-si punctele de vedere fata de masurile de relaxare fiscala prevazute in textul de lege.

Mugur Isarescu, despre noul Cod Fiscal: Sunt foarte multe reduceri de impozite, mari, nu mici. Dozajul e, de fapt, cheia problemei (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a purtat marti discutii cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici pe tema implementarii noului Cod Fiscal, la finalul carora a facut cateva declaratii. Temerile pe care.

Mugur Isarescu isi apara comitetul: Nu e supraguvern

Mugur Isarescu insista ca acel comitet care se va infiinta la Ministerul Finantelor nu este un supraguvern. Isarescu spune ca structura este una normala in Europa si ca sensul in care a luat-o.

Mugur Isarescu trage un semnal de alarma asupra pericolelor privind implementarea masurilor de relaxare fiscala din noul Cod Fiscal

Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, a atras din nou atentia asupra pericolelor implementarii masurilor de relaxare fiscala prevazute in proiectul noului Cod Fiscal, informeaza B1 TV. Guvernatorul spune.

Cel mai dur comentariu la adresa guvernatorului BNR: Mugur Isarescu - Guvernatorul Ayatollah

Mugur Isarescu si-a atras o serie de critici in ultima perioada dupa ce a iesit in spatiu public si i-a reprosat Guvernului Victor Ponta propunerile din Codul Fiscal. Isarescu a prins curaj sa comenteze abia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )