Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mugur Isarescu si Eugen Teodorovici au discutat despre Codul Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mugur Isarescu si Eugen Teodorovici au discutat despre Codul Fiscal

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si ministrul finantelor publice Eugen Teodorovici au discutat, luni, pe marginea Codului Fiscal, fiecare dintre cei doi reiterandu-si punctele de vedere fata de masurile de relaxare fiscala prevazute in textul de lege. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

Eurgen Teodorovici a testat Codul Fiscal intr-un club de fite de pe litoral: Ministrul Casanova are o viata de adolescent rebel (VIDEO)

Ministrul de finante a lasat de-o parte grijile privind Codul Fiscal si s-a dus pe litoral unde s-a distrat alaturi de iubita sa. Eugen Orlando Teodorovici apare in imaginile surprinse de paparazzi alaturi.

Predoiu, despre Codul Fiscal: Am observat deschidere la Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca a observat doua linii de gandire in PSD in privinta Codului Fiscal, una ridiga a oamenilor din jurul lui Victor Ponta, iar alta de deschidere din partea presedintelui interimar Liviu Dragnea.

Discutii intre Isarescu si Teodorovici pe tema Codului Fiscal

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezeva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre ree.

Mugur Isarescu, despre noul Cod Fiscal: Sunt foarte multe reduceri de impozite, mari, nu mici. Dozajul e, de fapt, cheia problemei (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a purtat marti discutii cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici pe tema implementarii noului Cod Fiscal, la finalul carora a facut cateva declaratii. Temerile pe care.

Eugen Teodorovici: Comitetul pentru Supraveghere Macroprudentiala mite recomandari pe care Guvernul este obligat sa le ia in considerare, nu neaparat sa le aplice

Comitetul National pentru Supraveghere Macroprudentiala, aflat sub conducerea lui Mugur Isarescu, are rolul de emite recomandari pe care Guvernul este obligat sa le ia in considerare, dar nu este fortat sa le.

Eugen Teodorovici: Comitetul pentru Supraveghere Macroprudentiala emite recomandari pe care Guvernul este obligat sa le ia in considerare, nu neaparat sa le aplice

Comitetul National pentru Supraveghere Macroprudentiala, aflat sub conducerea lui Mugur Isarescu, are rolul de emite recomandari pe care Guvernul este obligat sa le ia in considerare, dar nu este fortat sa le.

Mugur Isarescu ii da dreptate lui Basescu: Dupa fiecare an de succes se formeaza un sambure al viitoarei crize

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu ii da dreptate lui Traian Basescu si spune ca exista riscul sa ne indreptam catre o criza profunda. Dupa fiecare an de succes, si 2015 este un an de succes, pana acum, se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )