Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Ioan Rus catre romani: A trecut cam mult timp pana ati publicat-o. Trebuia s-o faceti atunci. Noi o citim, dar nu stim daca mai prinde la cineva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scrisoarea lui Ioan Rus catre romani: A trecut cam mult timp pana ati publicat-o. Trebuia s-o faceti atunci. Noi o citim, dar nu stim daca mai prinde la cineva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre scrisoarea fostului ministru de Transporturi, Ioan Rus, catre romani, o scrisoare patetica in care isi. continuă pe B1

Radu Banciu, despre MRU: Are sanse apreciabile de a se intoarce la sefia SIE, acolo unde a lasat niste sticle neterminate sau niste treburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Extern. MRU are sanse.

Radu Banciu, despre evaziunea fiscala: Romania pierde in fiecare secunda 2.250 de lei, respectiv 16 miliarde de euro pe an. La sumele astea incepem si noi sa ni le imaginam pe alea 670 de milioane de euro ale lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre evaziunea fiscala din Romania, mai exact, despre cat bani pierde tara noastra in fiecare.

Radu Banciu, despre sondajul Avangarde: 40% din bucuresteni au declarat ca sunt multumiti de activitatea Primariei Sectorului 1, dar asta era inainte de descinderea in Beciul lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre sondaj realizat de compania de studii socio-comportamentale Avangarde, in care PSD domina batalia pentru.

Ioan Rus catre romani: imi cer iertare tuturor pentru cuvintele pe care le-am folosit la adresa diasporei. Cred, totusi, ca neglijenta in exprimare nu poate sterge aproape doua decenii de activitate politica onesta

Ioan Rus a demisionat de la Transporturi in data de 11 iunie dupa ce a incercat sa-i aduca pe muncitori in tara argumentand ca pentru cateva sute de euro in plus pe care ii castiga acolo copiii se fac.

Ioan Rus, scrisoare deschisa la final de mandat: Dragi romani, imi cer iertare pentru cuvintele folosite

Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor, a postat pe site-ul ministerului o scrisoare deschisa in care isi cere iertare pentru declaratiile socante referitoare la romanii din strainatate. El se adreseaza cetatenilor cu formula Dragi.

Ioan Rus lasa o scrisoare la plecarea de la Ministerul Transporturilor

Fostul ministru Ioan Rus a publicat joi, pe site-ul Ministerului Transporturilor, o scrisoare deschisa in care isi cere iertare tuturor romanilor pentru jignirile pe care le-a adus conationalilor din Diaspora.

Ioan Rus le scrie romanilor din Diaspora: O neglijenta in exprimare nu poate sterge doua decenii de activitate politica onesta

Ministrul demisionar al Transporturilor, Ioan Rus, care a iscat un scandal atat in tara, cat si peste hotare, dupa un atac la adresa romanilor din strainatate, a publicat astazi o scrisoare deschisa pe site-ul Ministerului Transporturilor, in care se apara si le cere iertare celor jigniti.

Radu Mazare, despre sechestrul pe bunuri: Nu ma plang, am din ce sa traiesc

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, spune ca, desi i-a fost pus sechestru pe bunuri, nu ii va fi greu sa se descurce in continuare, intrucat mai are bani cash.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )