Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

B1 B1,
Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a. continuă pe B1

Ei au fost cei mai bine imbracati barbati in anul 2014!

De la Robert Pattinson, Ben Affleck sau George Clooney si pana la Jared Leto, Ryan Gosling, Tinie Tempah ori Romeo si David Beckham, iata care au fost cel mai bine imbracati barbati in anul 2014! .

Radu Banciu va fi dat in judecata pentru ca a jignit Islamul.Aceasta cretinitate de religie i-a indobitocit pe oameni

Prezentatorul TV Radu Banciu se va alege cu un nou proces, dupa ce Abu al Ola Nagi al Ghithy, presedintele Centrului Cultural Islamic Islamul Azi, a anuntat ca intentioneazasa dea in judecata un prezentator TV care a adus jigniri Coranului, potrivit nasul. tv.

Pireul picant. Despre Radu Banciu

Ieri am avut nenorocul sa butonez peste Radu Banciu. De mult n-am incercat un sentiment de lehamite atit de acut.

Piureul picant. Despre Radu Banciu

Ieri am avut nenorocul sa butonez peste Radu Banciu. De mult n-am incercat un sentiment de lehamite atit de acut.

Radu Banciu: Atentie, domnule Geoana, pepenii nu sunt precum terorismul

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat planurile lui Mircea Geoana de a infiinta un nou partid cu ajutorul a 50 de parlamentari. Mircea Geoana si-a anuntat planurile pe termen lung. Nu e mare diferenta intre ceea.

Studiu: Ce retea sociala a atras cei mai multi utilizatori noi in 2014?

Un nou studiu al celor de la Pew Research Internet Project ne ajuta sa vedem care a fost cea mai atragatoare retea sociala in 2014 pentru utilizatori noi. in cel mai recent studiu al celor de la Pew Research pe marginea retelelor sociale, 2014 a fost anul unor schimbari destul de importante in preferintele utilizatorilor, [].

Cei mai cool copii de vedete!

De la Printul George sau North West si pana la Harper Beckham, Suri Cruise ori Blue Ivy Carter, iata care sunt cei mai cool copii de celebritati si cum puteti obtine, pentru micutii vostri, outfituri asemanatoare cu cele purtate de ei.

Franta este in stare de SOC. Cei mai cautati TERORISTI sunt inca in LIBERTATE: Atacul terorist nu a luat sfarsit jesuischarlie

Cei mai cautati criminali din Franta sunt in continuare in libertate in timp ce tara este in stare de soc. ingroziti de posibilitatea unui nou atentat terorist, peste 88 de mii de politisti, jandarmi.

Faze tari: Misteriosul escadron Leonidas: unitatile nazistilor kamikaze din Luftwaffe; Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii; Unul din cei mai cunoscuti scriitori din istorie nu ar fi existat. Cine a compus de fapt Iliada si Odiseea?

Un barbat din Canada a stabilit un record de piercing-uri corporale. Matthew Menczyk, un barbat in varsta de 30 de ani, din Canada, a stabilit un nou record in ceea ce priveste piercing-urile corporale, dupa ce a avut parte de 4. 500 in doar opt ore. Acesta a trecut prin ore de agonie si durere, fiind intepat cu 4. 500 de ace chirurgicale in. A nascut la o ora dupa ce a aflat ca e insarcinata. Katherine Kropas nu a stiu ca este insarcinata cu un copil de 4. 5 kilograme pana cu o ora inainte sa nasca. Ziua de miercuri a fost una interesanta pentru tanara in varsta de 23 de ani. Ea s-a prezentat la spital cu intense dureri de spate, iar medicii nu reuseau sa.

Remedii impotriva durerii: cei mai buni analgezici din natura

Inainte sa apelezi la o pastila antidurere, ar fi mai bine sa dai o raita in bucatarie pentru ca, cel mai probabil, vei gasi acolo cele mai eficiente remedii impotriva durerii oferite chiar de natura. Ghimbirul, .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )