Libnet.ro
UNICEF

10:30

Studiu: Ce retea sociala a atras cei mai multi utilizatori noi in 2014?

Playtech Playtech,
Studiu: Ce retea sociala a atras cei mai multi utilizatori noi in 2014?

Un nou studiu al celor de la Pew Research Internet Project ne ajuta sa vedem care a fost cea mai atragatoare retea sociala in 2014 pentru utilizatori noi. in cel mai recent studiu al celor de la Pew Research pe marginea retelelor sociale, 2014 a fost anul unor schimbari destul de importante in preferintele utilizatorilor, []. continuă pe Playtech

Ce au facut mai multi tineri cu peste doua TONE de zapada. Este urias

Mai multi tineri din judetul Covasna au reusit sa faca un om de zapada de patru metri. Toata munca a durat mai bine de sase ore, iar oamenilor le-au trebuit peste doua tone de zapada. Au adunat zapada.

Alarma falsa la Disneyland Paris: O femeie a strigat ca este iubita teroristului care a luat mai multi ostatici intr-un magazin evreiesc

Alarma falsa la Disneyland Paris. Parcul a fost evacuat partial, dupa ce o femeie ar fi strigat de la fereastra unei camere de hotel din zona ca este iubita teroristului care a luat mai multi ostatici intr-un.

VIDEO Imagini cutremuratoare cu asaltul trupelor antitero asupra magazinului evreiesc din Paris in care teroristul Amedy Coulibaly a luat mai multi ostatici

Postul francez BFM TV a surprins imagini cutremuratoare din momentul in care care trupele de elita antitero ale Politiei si Jandarmeriei franceze au dat asaltul decisiv asupra magazinului evreiesc in care teroristul Amedy Coulibaly s-a refugiat vineri dupa-amiaza cu mai multi ostatici. Trupele antitero au dat asaltul in jurul orei 18. 10 ora Romaniei) si au reusit eliberarea unui numar neprecizat de ostatici, precum si uciderea lui Coulibaly. Imaginile arata momentul in care trupele de elita au scos ostaticii, au intrat in cladire, dar si modul in care un politist a fost ranit de gloantele teroristului. Bilantul actiunii este insa dur: Atentatorul ucis, 3 ostatici morti, 4 ostatici raniti grav intre viata si moarte, 2 politisti raniti grav, 1 politist ranit usor surse medicale pentru RTL).

Cei mai cool copii de vedete!

De la Printul George sau North West si pana la Harper Beckham, Suri Cruise ori Blue Ivy Carter, iata care sunt cei mai cool copii de celebritati si cum puteti obtine, pentru micutii vostri, outfituri asemanatoare cu cele purtate de ei.

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a.

Ei au fost cei mai bine imbracati barbati in anul 2014!

De la Robert Pattinson, Ben Affleck sau George Clooney si pana la Jared Leto, Ryan Gosling, Tinie Tempah ori Romeo si David Beckham, iata care au fost cel mai bine imbracati barbati in anul 2014! .

Franta este in stare de SOC. Cei mai cautati TERORISTI sunt inca in LIBERTATE: Atacul terorist nu a luat sfarsit jesuischarlie

Cei mai cautati criminali din Franta sunt in continuare in libertate in timp ce tara este in stare de soc. ingroziti de posibilitatea unui nou atentat terorist, peste 88 de mii de politisti, jandarmi.

Remedii impotriva durerii: cei mai buni analgezici din natura

Inainte sa apelezi la o pastila antidurere, ar fi mai bine sa dai o raita in bucatarie pentru ca, cel mai probabil, vei gasi acolo cele mai eficiente remedii impotriva durerii oferite chiar de natura. Ghimbirul, .

Ce trebuie sa stie brandurile despre Millennials, consumatorii cei mai inclinati catre cautarea fericirii

Millennials, cunoscuti si ca generatia Y, sunt consumatorii cu cea mai mare inclinatie catre fericirea individuala, pentru care cele mai importanti factori in viata sunt sanatatea, stabilitatea financiara, cariera, educatia si urmarirea.

Salariul mediu a crescut in noiembrie. Angajatii din industria petroliera, cei mai bine platiti

Castigul salarial mediu a crescut in noiembrie anul trecut cu 2,2% fata de octombrie, la 1. 743 lei net, fiind mai mare cu 5,6% decat in noiembrie 2013, cele mai mari remunerari regasindu-se in extractia petrolului brut si a gazelor naturale, de 4.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )