Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce au facut mai multi tineri cu peste doua TONE de zapada. Este urias

Antena3 Antena3,
Ce au facut mai multi tineri cu peste doua TONE de zapada. Este urias

Mai multi tineri din judetul Covasna au reusit sa faca un om de zapada de patru metri. Toata munca a durat mai bine de sase ore, iar oamenilor le-au trebuit peste doua tone de zapada. Au adunat zapada. continuă pe Antena3

Peste trei tone de mere au fost confiscate de politisti

Peste trei tone de mere au fost confiscate de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Gorj.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua mil. lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor.

Alarma falsa la Disneyland Paris: O femeie a strigat ca este iubita teroristului care a luat mai multi ostatici intr-un magazin evreiesc

Alarma falsa la Disneyland Paris. Parcul a fost evacuat partial, dupa ce o femeie ar fi strigat de la fereastra unei camere de hotel din zona ca este iubita teroristului care a luat mai multi ostatici intr-un.

VIDEO Imagini cutremuratoare cu asaltul trupelor antitero asupra magazinului evreiesc din Paris in care teroristul Amedy Coulibaly a luat mai multi ostatici

Postul francez BFM TV a surprins imagini cutremuratoare din momentul in care care trupele de elita antitero ale Politiei si Jandarmeriei franceze au dat asaltul decisiv asupra magazinului evreiesc in care teroristul Amedy Coulibaly s-a refugiat vineri dupa-amiaza cu mai multi ostatici. Trupele antitero au dat asaltul in jurul orei 18. 10 ora Romaniei) si au reusit eliberarea unui numar neprecizat de ostatici, precum si uciderea lui Coulibaly. Imaginile arata momentul in care trupele de elita au scos ostaticii, au intrat in cladire, dar si modul in care un politist a fost ranit de gloantele teroristului. Bilantul actiunii este insa dur: Atentatorul ucis, 3 ostatici morti, 4 ostatici raniti grav intre viata si moarte, 2 politisti raniti grav, 1 politist ranit usor surse medicale pentru RTL).

Studiu: Ce retea sociala a atras cei mai multi utilizatori noi in 2014?

Un nou studiu al celor de la Pew Research Internet Project ne ajuta sa vedem care a fost cea mai atragatoare retea sociala in 2014 pentru utilizatori noi. in cel mai recent studiu al celor de la Pew Research pe marginea retelelor sociale, 2014 a fost anul unor schimbari destul de importante in preferintele utilizatorilor, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )