Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Mazare are un nou dosar penal. Deja arestat pentru 30 de zile, primarul este trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare are un nou dosar penal. Deja arestat pentru 30 de zile, primarul este trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Radu Mazare, primarul Constantei, are un nou dosar intocmit de DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat vineri, 3 aprilie, ca Mazare este trimis in judecata pentru 4 infractiuni de abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

Radu Mazare, trimis in judecata de DNA in inca un dosar. Acesta este acuzat ca a vandut terenuri ale primariei la preturi derizorii. Nici primaria, nici MFP nu s-au constituit inca parte civila

Directia Nationala Anticoruptie l-au trimis pe primarul Constantei in judecata intr-un nou dosar, pentru savarsirea a patru infractiuni de abuz in serviciu. Radu Mazare si Gina Sorina Moscu Hortolomei, reprezentanta a trei firme vor fi judecati in libertate in acest dosar, se scrie intr-un comunicat DNA. Primarul Constantei este insa arestat in alt dosar.

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Radu Mazare, cu geanta de documente la iCCJ: La Curtea Suprema va fi judecata contestatia DNA la decizia de lasare in libertate a edilului (VIDEO)

Radu Mazare a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema. Mazare trebuie sa-i convinga din nou pe magistrati ca nu trebuie sa fie arestat, dupa ce DNA a contestat decizia de lasare in libertate a edilului.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT pentru 30 de zile

UPDATE: Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei ICCJ, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

VIDEO Radu Mazare a fost arestat preventiv

Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce DNA a contestat decizia de cercetare in stare de libertate a acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )