Libnet.ro
UNICEF

11:30

Radu Mazare, urmarit penal intr-un alt dosar

România Liberă România Liberă,
Radu Mazare, urmarit penal intr-un alt dosar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, vineri, la iesirea de la DNA ca a luat la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru patru fapte de abuz in serviciu, cu privire la terenurile de la Castel si Cazino, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Radu Mazare, cercetat penal de DNA privind vanzarea de catre municipalitate a unor terenuri din Mamaia

Primarul Radu Mazare a fost chemat vineri la DNA - Serviciul Teritorial Constanta pentru a fi anuntat ca este cercetat penal pentru abuz in serviciu intr-un dosar mai vechi privind vanzarea de catre municipalitate a unor terenuri din statiunea Mamaia, informeaza Agerpres.

Sunt urmarit penal pentru patru fapte de abuz in serviciu

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, astazi, iesind din sediul DNA Constanta, ca a luat la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru patru fapte de abuz in serviciu, vizand terenurile de la Castel si Cazino, din cauza ca nu a concediat functionari si pentru neexecutarea unei decizii, scriu surse din presa.

Radu Mazare la DNA: PSD este un partid timorat si complexat. El si liderii lui. La iesire a anuntat pentru ce este urmarit penal

Radu Mazare a declarat ca iese cu totul din viata politica pentru ca traieste un cosmar. Si-a depus demisia din partid si spune ca in curand va renunta si la administratie. S-a saturat sa fie.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal ginerele lui Basescu, preluat de DNA

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, va fi cercetat de DNA, informeaza Mediafax.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in libertate/ Mazare: Categoric nu voi mai candida la primaria Constantei

UPDATE 07:00 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului din Constanta, Radu Mazare, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori in stare de libertate, intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, doua de conflict de interese si abuz in serviciu. Judecatorii au mai respins si cererea de arestare a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat, marti seara, conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste si sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta.

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de presedinte PSD Constanta

Radu Mazare a renuntat la functia de presedinte al PSD Constanta. Anuntul a fost facut de primar intr-o emisiune la RTV. El a precizat ca in curand va pleca si din Primaria Constanta.

Dupa ce primea mita, Mazare emitea certificate intr-o viteza ce depasea limitele posibilului

Dupa ce primarul Radu Mazare a primit mita de un milion de euro de la dezvoltatorul unui mall, Primaria Constanta a emis certificatul de urbanism cu promptitudine, intr-un termen ce depasea limitele posibilului, arata DNA, in.

Radu Mazare: Mi-am dat demisia din toate functiile pe care le-am detinut in PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi seara, ca in cursul zilei si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD. Radu Mazare a declarat ca pana in vara lui 2015 nu va mai fi.

Radu Mazare a demisionat din functia de presedinte al PSD Constanta, dar ramane membru al partidului: Curand voi demisiona din functia de primar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi seara, ca in cursul zilei si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD. Radu Mazare a declarat ca pana in vara lui 2015 nu va mai fi.

iCCJ: Radu Mazare va fi cercetat in libertate

Magistratii Curtii Supreme au decis, miercuri, cercetarea in libertate in cazul edilului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA. Mazare a petrecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )