Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sunt urmarit penal pentru patru fapte de abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt urmarit penal pentru patru fapte de abuz in serviciu

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, astazi, iesind din sediul DNA Constanta, ca a luat la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru patru fapte de abuz in serviciu, vizand terenurile de la Castel si Cazino, din cauza ca nu a concediat functionari si pentru neexecutarea unei decizii, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mazare, la DNA Constanta: S-a pus in miscare urmarirea penala pentru patru fapte de abuz in serviciu

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat, vineri, la DNA Constanta, la iesire spunand ca a luat la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru patru fapte de abuz in serviciu, vizand terenurile de la Castel si Cazino, pentru ca nu a concediat.

PICCJ: Basescu, urmarit penal pentru santaj

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, ieri, in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj, avocatii acestuia solicitand un termen pentru consultarea dosarului, arata Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ).

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Radu Mazare, urmarit penal intr-un alt dosar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, vineri, la iesirea de la DNA ca a luat la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru patru fapte de abuz in serviciu, cu privire la terenurile de la Castel si Cazino, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

PiCCJ: Basescu este urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 12:23 in cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, arata un comunicat al Parchetului General, remis azi redactiei.

Basescu, urmarit penal pentru ca a santajat-o pe Firea. Cum este definit santajul si ce-a facut fostul presedinte

Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General unde a fost informat ca a fost pus sub urmarire penala pentru santaj dupa ce ar fi facut mai multe declaratii la adresa senatoarei Gabriela Firea.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita

Procurorii DNA au extins, miercuri, urmarirea penala pe numele deputatului PNL Theodor Nicolescu, pentru infractiunea de luare de mita, dupa ce au ajuns la concluzia ca acesta, in calitate de vicepresedinte al.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita pe cand era vicepresedinte ANRP. Ar fi primit spaga de 6.200.000 de lei

Procurorii anticoruptie au dispus extinderea urmaririi penale fata de Theodor-Catalin Nicolescu, la data faptelor vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunea de luare de mita, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, retinute anterior in sarcina acestuia, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )