Libnet.ro
UNICEF

06:30

PiCCJ: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PiCCJ: Basescu este urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 12:23 in cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, arata un comunicat al Parchetului General, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal ginerele lui Basescu, preluat de DNA

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, va fi cercetat de DNA, informeaza Mediafax.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

Basescu, urmarit penal pentru ca a santajat-o pe Firea. Cum este definit santajul si ce-a facut fostul presedinte

Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General unde a fost informat ca a fost pus sub urmarire penala pentru santaj dupa ce ar fi facut mai multe declaratii la adresa senatoarei Gabriela Firea.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, urmarit penal in dosarul ANRP. inca 7 retinuti, fosti membri ai Comisiei de Stabilire a Desgagubirilor

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost vicepresedinte al ANRP, este urmarit penal de DNA in dosarul in care presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost retinut. Potrivit unui comunicat emis de procurori,.

Urmarirea penala a lui Traian Basescu este o aberatie, un abuz constitutional!

Potrivit unor specialisti consultati de Romania Libera, inceperea urmaririi penale fata de Basescu este o aberatie pentru ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de santaj si un abuz deoarece, pe de o parte, presedintele tarii are imunitate si dupa epuizarea mandatului pentru opinii sale politice legate de o problematica pusa in dezbatere, iar pe de alta parte, urmarirea penala a fost inceputa de un procuror de la un parchet care nu este competent sa faca ancheta, competenta apartinand DNA.

Brasov: Un om de afaceri, cercetat penal pentru o evaziune fiscala

Un om de afaceri din Brasov, administrator a trei firme din domeniul constructiilor, este cercetat penal pentru o evaziune fiscala de 18,9 milioane lei, dupa ce a inregistrat cheltuieli fictive si s-a sustras platii unor impozite si taxe, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )