Libnet.ro
UNICEF

08:00

Brasov: Un om de afaceri, cercetat penal pentru o evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
Brasov: Un om de afaceri, cercetat penal pentru o evaziune fiscala

Un om de afaceri din Brasov, administrator a trei firme din domeniul constructiilor, este cercetat penal pentru o evaziune fiscala de 18,9 milioane lei, dupa ce a inregistrat cheltuieli fictive si s-a sustras platii unor impozite si taxe, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 300 milioane de dolari

Politistii si procurorii fac, marti, 93 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la studiouri video chat si la filiale bancare, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este estimat la aproximativ 300 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Dosar penal pentru o bunicuta acuzata de download ilegal

O clujeanca de 63 de ani este urmarita penal pentru piraterie online. Femeia este acuzata ca a incalcat Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

PiCCJ: Basescu este urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 12:23 in cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, arata un comunicat al Parchetului General, remis azi redactiei.

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene.

Veste grea pentru rudele victimelor din avionul prabusit in Marea Java. Cautarile s-au OPRIT

Indonezia a oprit marti operatiunile de cautare a victimelor si a epavei avionului apartinand companiei AirAsia prabusit pe 28 decembrie in Marea Java avand 162 de persoane la bord, din care corpurile a 56.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Membrii PSD condamnati in prima instanta pentru coruptie, suspendati din partid

Membrii PSD care sunt condamnati in prima instanta pentru faptele de coruptie vor fi suspendati din partid, conform unei modificari la statut propuse de premierul Victor Ponta, liderul formatiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )