Libnet.ro
UNICEF

09:30

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multi germani vor iesirea Greciei din zona euro

Mai bine de jumatate dintre cetatenii Germaniei, respectiv 52%, se pronunta pentru iesirea Greciei din zona euro, potrivit unui sondaj de opinie realizat de postul de televiziune ZDF, dat publicitatii vineri.

Iesirea Greciei din zona euro va spori temerile ca si alte state vor urma aceasta cale

Iesirea Greciei din zona euro ar avea consecinte serioase pentru intreaga regiune si va spori temerile ca si alte state vor urma aceasta cale, se arata intr-un raport al agentiei de evaluare financiara Moody 's, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pierre Moscovici: Iesirea Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului

Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, considera ca o eventuala iesire a Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului, intrucat astfel s-ar crea un precedent ce ar putea conduce la un efect de domino.

BCE: Economia din zona euro isi revine, dar sunt necesare reforme suplimentare

Economia din zona euro este in curs de revenire, sprijinita si de programele de achizitii de active lansate de Banca Centrala Europeana BCE), a declarat presedintele bancii Mario Draghi, care a sfatuit guvernele sa implementeze noi reforme pentru a.

Draghi, BCE: Economia din zona euro isi revine, dar sunt necesare reforme suplimentare

Economia din zona euro este in curs de revenire, sprijinita si de programele de achizitii de active lansate de Banca Centrala Europeana BCE), a declarat presedintele bancii Mario Draghi, care a sfatuit guvernele sa implementeze noi reforme pentru a imbunatatii perspectivele de crestere in regiune.

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Boris Nemtov, are alibi pentru momentul crimei

Principalul suspect in cazul asasinarii lui Boris Nemtov, Zaur Dadaiev, a spus luni ca are alibi, negand implicarea sa in uciderea opozantului rus, relateaza BBC News Online, potrivit Gandul. Zaur Dadaiev se.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Veste grea pentru rudele victimelor din avionul prabusit in Marea Java. Cautarile s-au OPRIT

Indonezia a oprit marti operatiunile de cautare a victimelor si a epavei avionului apartinand companiei AirAsia prabusit pe 28 decembrie in Marea Java avand 162 de persoane la bord, din care corpurile a 56.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )