Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

România Liberă România Liberă,
Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Trebuie sa rezolvam problema conditiilor din inchisori

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, ca problema conditiilor din penitenciare trebuie rezolvata. in contextul sedintei de Guvern saptamanale in care s-a decis.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa deschida doua inchisori noi, in Caracal si Berceni

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi penitenciare, in Caracal judetul Olt) si.

Orange va investi peste 15 MLD. euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014.

Bugetul Ministerului Justitiei, suplimentat pentru conditii mai bune in detentie si doua inchisori noi

Guvernul aloca bani pentru conditii mai bune in detentie si doua inchisori noi, in Caracal judetul Olt) si comuna Berceni judetul Prahova), iar in acest sens, bugetul Ministerului Justitiei a fost.

Guvernul baga 2 milioane de lei in imbunatatirea conditiilor in puscarii si studii de prefezabilitate pentru constructia de noi penitenciare

Doua noi penitenciare vor fi construite in Romania, unul in Caracal si altul in Berceni, potrivit unei hotarari de Guvern prin care s-a suplimentat bugetul Ministerului Justitiei pe 2015 cu 2 milioane de lei din Fondul de Rezerva. De asemenea, Ministerul urmeaza sa imunatateasca conditiile de detentie.

O banca din Spania, implicata intr-un scandal de spalare de bani pentru crima organizata din Rusia

O mica banca spaniola, Banco de Madrid, a solicitat protectia statului acordata falimentarilor. Clientii banci au inceput sa-si retraga fondurile dupa ce un raport al guvernului american de saptamana trecuta a acuzat banca-mama, care se afla in Andorra, ca a spalat bani pentru gruparile de crima organizata din Rusia si China, dar si pentru oficiali guvernamentali din Venezuela.

YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

In incercarea de a mai obtine niste bani de la internauti, cei de la Google ar putea introduce pe YouTube un sistem de abonamente contra cost.

YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

In incercarea de a mai obtine niste bani de la internauti, cei de la Google ar putea introduce pe YouTube un sistem de abonamente contra cost. Nu au trecut decat cateva luni de la lansarea popularului serviciu YouTube Music Key. Acesta din urma costa 8 dolari pe luna si va permite sa urmariti clipuri muzicale [].

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )