Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul vrea sa deschida doua inchisori noi, in Caracal si Berceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul vrea sa deschida doua inchisori noi, in Caracal si Berceni

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi penitenciare, in Caracal judetul Olt) si. continuă pe Wall-Street Ro

Bugetul Ministerului Justitiei, suplimentat pentru conditii mai bune in detentie si doua inchisori noi

Guvernul aloca bani pentru conditii mai bune in detentie si doua inchisori noi, in Caracal judetul Olt) si comuna Berceni judetul Prahova), iar in acest sens, bugetul Ministerului Justitiei a fost.

Victor Ponta: Guvernul vrea sa listeze in acest an pana la 25% din actiunile Hidroelectrica

Guvernul vrea sa vanda in acest an participatii de pana la 25% la trei companii de stat, Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile,.

Guvernul vrea sa listeze in acest an 25% din actiunile Hidroelectrica

Guvernul vrea sa vanda in acest an participatii de pana la 25% la trei companii de stat, Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat.

Guvernul vrea sa puna acciza si pe tigarile electronice: 0,5 lei pe mililitrul de lichid utilizat. Preturile se vor dubla

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand de anul viitor, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, Guvernul pregatind introducerea acestei noi taxe cu argumentul ca masura este dictata de practicile la nivel european, releva proiectul actualizat de Cod Fiscal obtinut de Mediafax.

Guvernul vrea un proiect de lege pentru conversia in lei a creditelor in valuta

Guvernul a discutat, miercuri, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei, care s-au apreciat cu peste 50% fata de leu de la momentul acordarii creditului, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa listeze pana la 25% din Hidroelectrica, Portul Constanta si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul planuieste listari de 15-25% pentru companiile de stat Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Reuters.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1903 seconds )