Libnet.ro
UNICEF

11:00

YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

România Liberă România Liberă,
YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

In incercarea de a mai obtine niste bani de la internauti, cei de la Google ar putea introduce pe YouTube un sistem de abonamente contra cost. continuă pe România Liberă

YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

In incercarea de a mai obtine niste bani de la internauti, cei de la Google ar putea introduce pe YouTube un sistem de abonamente contra cost. Nu au trecut decat cateva luni de la lansarea popularului serviciu YouTube Music Key. Acesta din urma costa 8 dolari pe luna si va permite sa urmariti clipuri muzicale [].

Primarul Timisoara cere Guvernului mai multi bani pentru Spitalul de Copii

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, solicita, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta, ca Guvernul sa aloce mai mult de 5 milioane de lei pentru construirea unui nou corp de cladire la Spitalul de Copii din oras, relateaza Mediafax.

DNA cere incuviintare pentru arestarea senatorului Dan Sova

Procurorii anticoruptie cer incuviintarea Parlamentului pentru arestarea senatorului Dan Sova, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, privind atribuirea unor contracte ilegale la companiile energetice Turceni si Rovinari.

DNA cere incuviintare pentru arestarea lui Dan Sova. Senatorul ar fi trimis la DNA 11 documente FALSE si ar fi distrus hardurile calculatoarelor unde erau discutiile cu sefii CE Turceni si Rovinari

Procurorii anticoruptie cer incuviintarea Parlamentului pentru arestarea senatorului Dan Sova, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, privind atribuirea unor contracte ilegale la companiile energetice Turceni si Rovinari. Totodata, Dan Sova ar fi trimis la DNA, la sfarsitul lunii februarie, 11 procese verbale false, prin care incerca sa se dezvinovateasca de implicarea in incheierea celor trei contracte semnate cu complexele Turceni si Rovinari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )