Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul baga 2 milioane de lei in imbunatatirea conditiilor in puscarii si studii de prefezabilitate pentru constructia de noi penitenciare

Adevărul Adevărul,
Guvernul baga 2 milioane de lei in imbunatatirea conditiilor in puscarii si studii de prefezabilitate pentru constructia de noi penitenciare

Doua noi penitenciare vor fi construite in Romania, unul in Caracal si altul in Berceni, potrivit unei hotarari de Guvern prin care s-a suplimentat bugetul Ministerului Justitiei pe 2015 cu 2 milioane de lei din Fondul de Rezerva. De asemenea, Ministerul urmeaza sa imunatateasca conditiile de detentie. continuă pe Adevărul

Guvernul deblocheaza 10 milioane lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Guvernul a deblocat 10 milioane de lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 10 milioane de lei reprezinta prima transa deblocata in 2015 din suma de 90 de milioane de lei ce urmeaza sa fie repartizata de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax.

Guvernul suplimenteaza cu 2 milioane lei bugetul pentru penitenciare

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Hotarare, suplimentarea bugetului Ministerului Justitiei pe anul 2015 cu suma de 2 milioane de lei, pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

KPMG a demarat a doua majorare de capital pentru 425 milioane lei la Astra Asigurari, operatiune adresata actionarilor actuali si investitorilor strategici

KPMG Advisory, administratorul Special al Astra Asigurari, a emis miercuri o noua decizie de majorare a capitalului social al asiguratorului pentru suma de aproximativ 425 milioane lei. Conform deciziei, operatiunea de majorare a capitalului social se va desfasura in trei etape, actiunile nou emise urmand sa fie oferite atat actionarilor existenti cat si unor investitori calificati, urmand ca actiunile nesubscrise in cadrul primelor doua etape sa fie oferite publicului. De asemenea, decizia prevede si posibilitatea tranzactionarii drepturilor de preferinta ale actionarilor existenti intr-o etapa premergatoare inceperii perioadei de subscriere.

DPD Romania, profit de 3,7 milioane lei, in crestere cu 27% fata de 2013

Compania de curierat DPD Romania a inregistrat in 2014 profit de 3,7 milioane lei, in crestere cu 27% fata de 2013, arata un comunicat remis azi redactiei.

ASTRA a demarat cea de-a doua operatiune de majorare de capital pentru 425 milioane lei

Administratorul Special al Societatii Asigurare Reasigurare ASTRA, KPMG Advisory, a emis astazi o noua decizie de majorare a capitalului social al asiguratorului pentru suma de aproximativ 425 milioane lei, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Aegon, dupa finalizarea achizitiei Eureko: Am trecut pe locul noua in piata de asigurari de viata cu venituri de peste 50 milioane lei in 2014/Vrem sa facem noi achizitii si sa intram pe pilonul III

Aegon Romania, sucursala a companiei poloneze Aegon TUnZ, a incheiat 2014 cu venituri din prime brute subscrise de 50 milioane lei, dupa finalizarea achizitiei operatiunilor de asigurari de viata si pensii ale Eureko, rezultat care pozitioneaza asiguratorul pe locul noua in piata asigurarilor de viata din Romania, a spus miercuri Sanziana Maioreanu, directorul executiv al asiguratorului. Ne intereseaza sa crestem mai rapid decat ritmul permis de o crestere organica mai ales ca piata de asigurari de viata creste foarte greu. O solutie este prin noi achizitii si ne intereseaza companii din top 10. Avem posibilitati mari de achizitii in functie de ce firme vor fi disponibile, a spus aceasta.

CNSC versus CNAS: Licitatia de 85 milioane lei pentru sistemul IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale a fost suspendata

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis in 13 martie 2015 suspendarea licitatiei de aproape 85 milioane lei demarate la inceputul lunii ianuarie de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale. CNSC a admis practic o contestatie facuta de Expert One Research fosta XOR-IT Systems), o firma apropiata deputatului Sebastian Ghita, care a reclamat ca CNAS a incalcat legea neraspunzand sau oferind niste raspunsuri ambigue si lacunare la anumite intrebari legate de documentatia licitatiei, care au impiedicat intocmirea unei oferte.

Policlinica de la Institutul Parhon, redeschisa. Lucrarile de modernizare s-au ridicat la 1,7 milioane lei

Policlinica din cadrul Institutului National de Endocrinologie Parhon a fost redeschisa luni, dupa ce lucrarile de consolidare si modernizare au fost finalizate. Investitia facuta de autoritati s-a ridicat la 1,7 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )