Libnet.ro
UNICEF

06:30

Draghi, BCE: Economia din zona euro isi revine, dar sunt necesare reforme suplimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Draghi, BCE: Economia din zona euro isi revine, dar sunt necesare reforme suplimentare

Economia din zona euro este in curs de revenire, sprijinita si de programele de achizitii de active lansate de Banca Centrala Europeana BCE), a declarat presedintele bancii Mario Draghi, care a sfatuit guvernele sa implementeze noi reforme pentru a imbunatatii perspectivele de crestere in regiune. continuă pe Ziarul Bursa

BCE: Economia din zona euro isi revine, dar sunt necesare reforme suplimentare

Economia din zona euro este in curs de revenire, sprijinita si de programele de achizitii de active lansate de Banca Centrala Europeana BCE), a declarat presedintele bancii Mario Draghi, care a sfatuit guvernele sa implementeze noi reforme pentru a.

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene.

Iesirea Greciei din zona euro va spori temerile ca si alte state vor urma aceasta cale

Iesirea Greciei din zona euro ar avea consecinte serioase pentru intreaga regiune si va spori temerile ca si alte state vor urma aceasta cale, se arata intr-un raport al agentiei de evaluare financiara Moody 's, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pierre Moscovici: Iesirea Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului

Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, considera ca o eventuala iesire a Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului, intrucat astfel s-ar crea un precedent ce ar putea conduce la un efect de domino.

Tot mai multi germani vor iesirea Greciei din zona euro

Mai bine de jumatate dintre cetatenii Germaniei, respectiv 52%, se pronunta pentru iesirea Greciei din zona euro, potrivit unui sondaj de opinie realizat de postul de televiziune ZDF, dat publicitatii vineri.

Feroe a anuntat lotul cu Romania din preliminariile EURO 2016

Selectionerul nationalei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a convocat 21 de jucatori pentru partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016, a anuntat, luni, site-ul oficial al Federatiei de Fotbal din Insulele Feroe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )