Libnet.ro
UNICEF

08:30

Urmarirea penala a lui Traian Basescu este o aberatie, un abuz constitutional!

România Liberă România Liberă,
Urmarirea penala a lui Traian Basescu este o aberatie, un abuz constitutional!

Potrivit unor specialisti consultati de Romania Libera, inceperea urmaririi penale fata de Basescu este o aberatie pentru ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de santaj si un abuz deoarece, pe de o parte, presedintele tarii are imunitate si dupa epuizarea mandatului pentru opinii sale politice legate de o problematica pusa in dezbatere, iar pe de alta parte, urmarirea penala a fost inceputa de un procuror de la un parchet care nu este competent sa faca ancheta, competenta apartinand DNA. continuă pe România Liberă

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Surse: Actiunea Parchetului, nelegala. DNA ar putea prelua dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj

Dosarul instrumentat de judecatorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea fi preluat de Directia Nationala Anticoruptie, avand in vedere recentele cazuri asemanatoare,.

Parchetul General: S-a dispus urmarirea penala fata de domnul Basescu Traian pentru santaj

Traian Basescu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, acolo unde a fost citat in urma unui denunt al Gabrielei Firea. Fostul presedinte are calitatea de suspect in dosar. Reprezentantii Ministerului Public.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

UPDATE - Procurorul care instrumenteaza dosarul in care Traian Basescu este suspect de amenintare si santaj a decis ca ziua urmatoarei audieri sa fie luni, 23 martie, ora 10. Informatia a fost publicata de.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

Lucian Bolcas, despre cazul de santaj in care este implicat fostul presedinte, Traian Basescu: Nu s-a inceput urmarirea penala (VIDEO)

UPDATE 14:00 Reprezentantii Ministerului Public precizeaza ca s-a dispus urmarirea penala in cazul fostului sef al statului pentru infractiunea de santaj. Detalii AICI)Avocatul Lucian Bolcas a declarat ca.

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

Traian Basescu filorus? O imensa stupiditate...

Aflu ca in ziarul polonez Gazeta Wyborcza a aparut un interviu al presedintelui Klaus Iohannis prefatat de o nota care sugereaza pretinsul filorusism al predecesorului sau. Este o prostie de dimensiuni cosmice. Habar nu am daca jurnalistul polonez s-a lasat prins intr-o capcana, daca este prost informat sau pur si simplu bate campii. Dar stiu cu precizie ca ultimul lucru din lume de care poate fi acuzat Traian Basescu ar fi filo-rusismul. As putea oferi zeci de exemple care sa probeze spusele mele, dar nu are sens sa o fac. Cei care cunosc situatia reala nu au indoieli privind optiunea categorica, ferma si irevocabila pro-NATO a lui Traian Basescu.

Dosarul in care este cercetat ginerele lui Traian Basescu, declinat catre DNA

DIICOT a declinat catre DNA dosarul Mosia Bratienilor, in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, potrivit biroului de presa al DIICOT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )