Libnet.ro
UNICEF

11:30

Radu Stroe, intrebat daca PNL ar trebui sa ramana la guvernare: Da, e obligatoriu

Hotnews Hotnews,
 Radu Stroe, intrebat daca PNL ar trebui sa ramana la guvernare: Da, e obligatoriu

Deputatul Radu Stroe a declarat, duminica, la sosirea la sediul PNL pentru sedinta informala a conducerii partidului, intrebat daca PNL ar trebui sa ramana la guvernare, ca acest lucru este obligatoriu. El a fost solicitat sa precizeze ce se discuta la reuniunea PNL. Sper ca mentinerea USL, ramanerea la guvernare, poate si despre alegerile europarlamentare pe liste comune si prezidentiale, pentru ca toate trebuie discutate la pachet, a declarat Radu Stroe. continuă pe Hotnews

Radu Stroe, intrebat daca PNL ar trebui sa ramana la guvernare: Da, e obligatoriu

Deputatul PNL Radu Stroe a declarat, duminica, ca este obligatoriu ca PNL sa ramana la guvernare. intrebat daca PNL ar trebui sa ramana la guvernare, el a raspuns: Da, e obligatoriu. Eu cred ca toti.

Radu Stroe: E obligatoriu ca PNL sa ramana la guvernare.

Liberalul Radu Stroe a declarat, duminica, la sosirea la sediul Partidului National Liberal pentru sedinta informala a conducerii partidului ca este obligatoriu ca PNL sa ramana la guvernare, informeaza Mediafax. El a fost solicitat sa precizeze ce se discuta la reuniunea PNL. Sper ca mentinerea USL, ramanerea la guvernare, poate si despre alegerile europarlamentare pe liste comune si prezidentiale, pentru ca toate trebuie discutate la pachet, a spus el. Stroe a sustinut ca liderii si .

Dragnea: Daca PNL isi doreste sa rupa USL, atunci sa o faca mai repede

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, daca PNL isi doreste sa rupa USL, atunci sa o faca mai repede, el aratand ca Guvernul trebuie sa inceapa sa refunctioneze.

Adomnitei: Nu exista presiune din teritoriu ca PNL sa ramana la guvernare.

Vicepresedintele PNL Cristian Adomnitei sustine ca nu exista nicio presiune din teritoriu asupra lui Crin Antonescu privind ramanerea PNL la guvernare, informeaza Mediafax. Daca oameni din PSD cred ca exista o presiune a teritoriului asupra lui Crin Antonescu sa ramanem la guvernare, atunci o spun clar: Nu exista, a spus Adomnitei, el fiind aplaudat de cei prezenti in sala. Cristian Adomnitei a mai afirmat ca aude des in ultimele zile formula Cainele nu pleaca de la .

Crin Antonescu, intrebat daca va fi sustinut de USL la prezidentiale: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul

Crin Antonescu considera ca nu mai beneficiaza de sprijinul USL la alegerile prezidentiale. intrebat in emisiunea Subiectiv daca mai este sigur pe sprijinul USL la prezidentiale, Crin Antonescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )