Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Tudor, despre adevarata semnificatie a zilei de 15 Martie 1848: Daca Liviu Dragnea nu a invatat la scoala...

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre adevarata semnificatie a zilei de 15 Martie 1848: Daca Liviu Dragnea nu a invatat la scoala...

Negocierile pentru motiunea de cenzura s-au dat peste cap marti dimineata. UDMR a decis sa puna conditii imposibile, iar Liviu Dragnea nu mai vrea sa accepte legile cerute de Uniune. Jurnalistul Radu. continuă pe Antena3

Proiectele de lege privind declararea zilei de 15 martie Ziua Maghiarilor din Romania si Bacalaureatul diferentiat pentru elevii maghiari au fost retrase de pe ordinea de zi. Cseke Attila (UDMR): Nu stiu ce s-a intamplat de ieri pana astazi

Proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie Ziua Maghiarilor din Romania - una dintre conditiile puse de UDMR pentru a vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu alaturi de PSD-ALDE - a fost retras de pe ordinea de zi, a anuntat marti senatorul UDMR Cseke Attila. El spune ca nu stie ce s-a intamplat de ieri pana astazi. Si proiectul care viza modificarea Legii Educatiei si organizarea de Bacalaureat diferentiat pentru elevii maghiari a fost retras.

Proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie Ziua Maghiarilor din Romania a fost retras de pe ordinea de zi a Senatului

Proictul de lege privind declararea zilei de 15 martie ca Zi a comunitatii maghiare a fost retras marti de pe ordinea de zi a plenului Senatului, a anuntat marti senatorul UDMR Cseke Attila, informeaza.

Negocierile dintre PSD si UDMR au picat. Proiectul privind instituirea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare, retras de pe ordinea de zi a plenului, la propunerea PSD. Reactia Uniunii

Proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania a fost retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului, a anuntat senatorul UDMR Cseke Attila.

Radu Tudor: NATO, elogiu spectaculos adus Romaniei

Radu Tudor scrie, pe blog, ca Divizia de Diplomatie Publica a NATO, in cadrul campaniei WEARENATO, elogiaza un militar de elita al Armatei Romane. Este vorba despre comandorul Daniel Moise, pilot de.

Radu Tudor: Cand il dai la o parte pe Serban Nicolae, ca sa-l promovezi pe Cazanciuc, inseamna ca Dragnea are o problema

Analistul politic Radu Tudor a spus ca seful PSD, Liviu Dragnea, a aratat o problema, atunci cand l-a dat la o parte pe senatorul PSD Serban Nicolae, pentru a-l propulsa pe Robert.

CONCESII pentru UDMR!? 15 Martie, declarata Ziua maghiarilor din Romania in schimbul votului pentru motiunea de cenzura

Decizie surprinzatoare luata de catre senatori in decursul zilei de luni. Alesii au decis ca data de 15 martie sa fie declarata Ziua maghiarilor din Romania. Hotararea a fost luat chiar.

Deputat PSD de Alba: Nu voi vota niciodata pentru ca 15 martie sa devina zi a maghiarilor din Romania. Voi vota motiunea

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a anuntat pe Facebook, marti dupa-amiaza, ca nu va vota niciodata ca 15 martie, ziua in care s-a acceptat unirea Ardealului cu Ungaria, sa devina zi a maghiarilor din Romania, adaugand ca nu va vota o lege care se impotriveste poporului roman. Dirzu a precizat, in schimb, pentru News. ro ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului deoarece este un om de echipa.

Inca doua concesii facute UDMR de PSD si ALDE: Ziua maghiarilor pe 15 martie si rediscutarea unei legi a minoritatilor

UDMR a mai primit doua concesii in negocierile cu PSD si ALDE de luni. Astfel, comisiile de administratie publica si pentru drepturile omului din Senat au dat luni raport favorabil adoptarii proiectului de lege prin care ziua de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din Romania si va fi cel mai probabil votat de plenul Senatului marti.

15 martie, Ziua Maghiarilor in Romania

15 martie a fost declarata sarbatoarea comunitatii maghiare din Romania si va fi zi libera. Decizia a fost luata in comisiile comune de administratie si drepturile omului din Senat,scrie.

15 martie, votata ziua oficiala a maghiarilor din Romania

Potrivit unei decizii luata luni in comisiile comune de administratie si drepturile omului din Senat, ziua de 15 martie a fost votata ziua oficiala a comunitatii maghiare din Romania. Potrivit proiectului de lege votat luni in comisii, ziua urmeaza sa fie una libera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )