Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Tudor: Este a treia situatie importanta din viata USL cand Ponta il pune pe Antonescu in fata faptului implinit

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Este a treia situatie importanta din viata USL cand Ponta il pune pe Antonescu in fata faptului implinit

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Rosia Montana. Antonescu sustine ca Victor Ponta face un joc parsivel, acuzandu-l . continuă pe Antena3

Radu Tudor: Este a treia situatie importanta din viata USL cand Ponta il pune pe Antonescu in fata faptului implinit

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Rosia Montana. Antonescu sustine ca Victor Ponta face un joc parsivel, acuzandu-l .

Radu Tudor: Parlamentul a facut astazi exact ceea ce trebuia sa faca

Radu Tudor a declarat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, ca este de acord cu legea privind eutanasierea cainilor maidanezi. Parlamentul a facut astazi exact ceea ce trebuia sa faca. Personal sunt, dupa 22.

Radu Tudor: Exista deja o licenta de exploatare la Rosia Montana. Parlamentul trebuia sa isi dea un ok politic pe afacere in sine

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, ca, in acordul incheiat intre Guvern si Rosia Montana Gold Corporation, apare stipulat, pe prima pagina, ca aceasta.

Radu Tudor: in declaratia semnata si de Romania nu se inchide complet varianta unui atac fara trupe la sol impotriva Siriei

Radu Tudor a comentat in direct la Antena 3 anuntul presedintelui Basescu potrivit caruia Romania se afla printre cele 11 state de la summitul G20 care au semnat o declaratie privind situatia din Siria. Tra.

Fostul fotbalist Constantin Moldoveanu a incetat din viata

Fostul fotbalist Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii reprezentativi ai echipei Petrolul Ploiesti, a incetat din viata. in varsta de 70 ani, Costica Moldoveanu, a castigat cu Petrolul Cupa Romaniei.

NNDKP: RMGC nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen NNDKP), firma in care mama vitrega a ministrului Dan Sova este senior partner, a precizat astazi ca Rosia Montana Gold Corporation RMGC) nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012, cand a renuntat la serviciile sale juridice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )