Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Tudor: Semnal important pentru Romania, ignorat din cauza crizei politice

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Semnal important pentru Romania, ignorat din cauza crizei politice

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogul sau ca din cauza crizei politice din acest moment, Romania pierde un semnal important dat de un inalt oficial strain in tara. continuă pe Antena3

Radu Tudor: E un razboi cum nu a mai avut niciodata Romania. E o rupere a PSD

Fostul premier Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicata vineri in Monitorul Oficial. Jurnalistul Radu Tudor a.

Radu Tudor: Eliminarea lui Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme. Daca te lauzi cu cele mai bune rezultate, de ce sa-ti dai jos guvernul

Analistul politic Radu Tudor a declarat, miercuri, ca eliminarea lui Sorin Grindenu din functie si, posibil, din partid ascunde, de fapt, alte mecanisme, mai ales ca PSD ne vorbeste de performante, da.

Chris Evert, suportera Simonei Halep! Declaratie exclusiva a sportivei, pentru Romania libera

Celebra jucatoare americana Chris Evert, care a comentat finala feminina de la Roland-Garros pentru Eurosport UK, a facut urmatoarele declaratii, in exlusivitate pentru Romania Libera, la scurt timp dupa infrangerea Simonei.

(P) Luca Gentile, directorul ICE : Romania este o piata cu un potential important pentru companiile italiene

Festivalul Italian in Romania, ajuns la cea de-a IX editie, organizat de ICE Agentia, in colaborare cu Institutul Italian de Cultura si sub patronajul Ambasadei Italiei, cuprinde o serie de evenimente dedicate promovarii produselor Made in Italy.

Anunt important pentru cei care se inscriu la facultate! Decizia luata de Universitatea din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va asigura cazare gratuita, in caminele proprii, in limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopti, candidatilor la admiterea din aceasta vara, informeaza un.

Nu ne gandim la Euro. Am inceput foarte prost! Ce spune Stanciu dupa un meci senzational pentru Romania

ROMANIA-CHILE Mijlocasul echipei nationale refuza sa vorbeasca despre ratarea calificarii la Mondial si cere rabdare pentru crearea unei noi echipe a Romaniei. Romania 3-2 Chile Ne bucuram ca am.

Urmeaza agresiuni cibernetice pentru Romania

Tara noastra este intr-o zona cu risc mare de atacuri cibernetice extrem de sofisticate. Sunt campanii care vizeaza anumite industrii, din partea unor actori care au cu totul alta putere, in lumea virtuala, fata de cea reala. Declaratiile ii apartin lui Teodor Cimpoesu, senior manager al Deloitte Cyber Risk Advisory si au fost facute ieri, in cadrul Conferintei Nationale de Cybersecurity, organizate de ziarul Bursa.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Veste proasta pentru Romania. Datoria externa a crescut la peste 94 miliarde euro

Datoria externa a Romaniei, care include atat imprumuturile statului din strainatate, cat si datoriile entitatilor private, a crescut in primele patru luni din acest an cu 1,71.

Efect pozitiv al deficitului de meseriasi: gigantul american PG construieste o sala de clasa pentru viitorii electronisti din Urlati

Gigantul american Procter Gamble resimte nevoia de specialisti in Urlati, loc unde detine o fabrica de produse pentru ingrijirea parului, si continua initiativele pentru sustinerea invatamantului profesional in zona. Astfel, dupa ce in 2013 a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )