Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Zlati, apropiatul lui Crin Antonescu, face un apel catre Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Radu Zlati, apropiatul lui Crin Antonescu, face un apel catre Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Este haos in PNL. Un apropiat al fostului presedinte Crin Antonescu face un apel catre Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale si sa faca tandem cu Antonescu. in scrisoarea trimisa lui Iohannis, d. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Iohannis spunea ca rolul meu e important in campanie. Multumesc, dar pot face mai mult!

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, in cea de a doua zi a Congresului formatiunii, ca doreste sa se implice in campania electorala, insa nu neaparat dupa cum propune liderul interimar al partidului, Klaus Iohannis.

Crin Antonescu: Sunt convins ca PDL si PNL vor sustine la prezidentiale orice candidat este ales, fie ca il cheama Antonescu, Iohannis sau Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca este convins ca noul partid care va rezulta din fuziunea PDL cu PNL va sustine la prezidentiale orice candidat ales,.

Crin Antonescu: Trebuie facute toate eforturile pentru o fuziune cu PDL

Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti, ca trebuie facute toate eforturile rezonabile pentru o fuziune cu PDL, relateaza Mediafax. imtrebat daca prefera fuziunea sau o alianta cu PDL, Crin.

Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, aleasa vicepresedinte in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean PNL) a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 394 de voturi, aceasta decizie alimentand acuzatiile potrivit carora fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi intervenit pentru aceasta promovare.

FOTO Congresul PNL: Klaus Iohannis, un presedinte de partid ignorat de sala, votat de urne: Efectul de sinergie, PNL a setat directiile. Crin Antonescu, cu sfiala, back in business pentru Cotroceni

Congresul PNL de sambata l-a readus pe Crin Antonescu in lupta pentru Cotroceni, concurand in interiorul partidului cu noul lider al liberalilor, Klaus Iohannis, pentru a fi desemnat candidatul dreptei la Presedintia Romaniei. Primarul Sibiului devine presedinte al PNL, cu acte in regula, dupa ce discursurile sale au smuls cu forcepsul aplauze de complezenta. Liberalii au aprobat si inceperea procesului de fuzionare cu PDL, Iohannis anuntand ca democrat-liberalii au si acceptat ca denumirea viitorului partid sa fie PNL. Anuntul lui Iohannis a starnit reactii dure din PDL. Fuziunea cu PDL si trecerea la grupul PPE din Parlamentul European i-au adus noi dusmani lui Iohannis in partid.

Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Mircea Badea, invitat in emisiunea QA, si-a exprimat parerea privind personajul politic Crin Antonescu si PNL. Eu cred ca PNL a disparut, exact asa ca PNTCD-ul. Cred ca oricare alegeri, alea.

Norica Nicolai, la Dincolo de Stiri: incercarea de revenire a lui Crin Antonescu nu mai este o surpriza

Europarlamentarul Norica Nicolai a comentat, in cadrul emisiunii Dincolo de Stiri, posibilitatea ca fostul lider PNL Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale. N-am crezut ca suntem iar in ipostaza.

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )