Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia. continuă pe Wall-Street Ro

REPORTAJ Crin Antonescu, vedeta Congresului PNL, din nou in carti pentru prezidentiale

Liberalii reuniti sambata la Congresul PNL au rezolvat, in citeva minute, problemele spinoase ale partidului, mai putin una: numele prezidentiabilului.

Iohannis si Antonescu au acceptat sa fie propusi candidati ai PNL pentru Cotroceni: Decizia o va lua BPN

Noul presedinte al PNL-ului, Klaus Iohannis, a anuntat, sambata, in cadrulCongresului PNL, ca retrage rezolutia privind alegerea prezidentiabilului liberal, urmand ca decizia sa fie luata in cadrul.

Crin Antonescu, despre candidatura la prezidentiale: Intrebarea este doar daca este Klaus Iohannis sau daca sunt eu, dar nu Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, joi seara, la emisiunea Jocuri de Putere de pe Realitatea TV, ca nu doreste sa candideze la prezidentiale, dar recunoaste insa ca daca oamenii din partid i-o cer si sondajele il indica favorit ar accepta sa candideze pentru Cotroceni. Cu tot respectul, foarte sincer, si pentru domnul Predoiu, si pentru PDL. Intrebarea este dupa parerea mea, in acest moment, din dreapta, daca este Klaus Iohannis, sau daca sunt eu, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu: Iohannis spunea ca rolul meu e important in campanie. Multumesc, dar pot face mai mult!

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, in cea de a doua zi a Congresului formatiunii, ca doreste sa se implice in campania electorala, insa nu neaparat dupa cum propune liderul interimar al partidului, Klaus Iohannis.

Crin Antonescu: Dreapta are doua optiuni de prezidentiabil, eu sau Iohannis. Eu nu doresc, dar nu exclud

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca partidele de dreapta au in prezent, in mod concret, doua optiuni valabile pentru candidatul la prezidentiale, in persoana sa, sau a lui Klaus.

Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Crin Antonescu: Sunt convins ca PDL si PNL vor sustine la prezidentiale orice candidat este ales, fie ca il cheama Antonescu, Iohannis sau Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca este convins ca noul partid care va rezulta din fuziunea PDL cu PNL va sustine la prezidentiale orice candidat ales,.

VIDEO Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL: PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca Partidul National Liberal/ Rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale, trimisa in Delegatia Permanenta - Competitie intre Klaus Iohannis si Cr

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, el primind sambata, la congresul liberalilor, votul a 1334 de delegati, in timp ce contracandidatul sau Ioan Ghise a fost votat de 144 de delegati. In discursul de dupa anuntarea rezultatului votului, Iohannis a sustinut ca este in masura sa confirme ca PDL a acceptat ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL. El a supus ulterior la vot fuziunea cu PDL, care a fost votata in majoritate. Imediat a venit replica prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu: Dl Johannis a anuntat ca e mandatat sa informeze Congresul PNL cum ca noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi. Doresc sa il anunt pe dl Johannis ca nu stiu ce mandat are, dar al meu nu. Dupa ce au votat fuziunea PDL-PNL, liberalii au votat pentru aderarea PNL la grupul PPE. In cadrul congresului de sambata, Klaus Iohannis a propus de asemenea ca rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale sa fie amanata. Potrivit unor surse, PNL isi va desemna candidatul la prezidentiala in urma unui sondaj, probabil in august-septembrie.

Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Mircea Badea, invitat in emisiunea QA, si-a exprimat parerea privind personajul politic Crin Antonescu si PNL. Eu cred ca PNL a disparut, exact asa ca PNTCD-ul. Cred ca oricare alegeri, alea.

Crin Antonescu: Pentru Romania, o demisie a lui Basescu ar fi fost buna

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata, despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale, precum si ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )