Libnet.ro
UNICEF

15:00

REPORTAJ Crin Antonescu, vedeta Congresului PNL, din nou in carti pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Crin Antonescu, vedeta Congresului PNL, din nou in carti pentru prezidentiale

Liberalii reuniti sambata la Congresul PNL au rezolvat, in citeva minute, problemele spinoase ale partidului, mai putin una: numele prezidentiabilului. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia.

Crin Antonescu: Sunt convins ca PDL si PNL vor sustine la prezidentiale orice candidat este ales, fie ca il cheama Antonescu, Iohannis sau Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca este convins ca noul partid care va rezulta din fuziunea PDL cu PNL va sustine la prezidentiale orice candidat ales,.

Crin Antonescu: Iohannis spunea ca rolul meu e important in campanie. Multumesc, dar pot face mai mult!

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, in cea de a doua zi a Congresului formatiunii, ca doreste sa se implice in campania electorala, insa nu neaparat dupa cum propune liderul interimar al partidului, Klaus Iohannis.

Mircea Badea: Mie imi este scarba de personajul politic Crin Antonescu

Mircea Badea, invitat in emisiunea QA, si-a exprimat parerea privind personajul politic Crin Antonescu si PNL. Eu cred ca PNL a disparut, exact asa ca PNTCD-ul. Cred ca oricare alegeri, alea.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 22.00

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale.

Crin Antonescu, la Realitatea TV

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale.

Crin Antonescu: Pentru Romania, o demisie a lui Basescu ar fi fost buna

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata, despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale, precum si ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

Norica Nicolai, la Dincolo de Stiri: incercarea de revenire a lui Crin Antonescu nu mai este o surpriza

Europarlamentarul Norica Nicolai a comentat, in cadrul emisiunii Dincolo de Stiri, posibilitatea ca fostul lider PNL Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale. N-am crezut ca suntem iar in ipostaza.

Crin Antonescu: Calin Popescu Tariceanu nu are nicio sansa la prezidentiale

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, ca Tariceanu nu are nicio sansa la alegerile prezidentiale din noiembrie. intrebat ce sanse va avea CalinPopescu Tariceanu la prezidentiale,.

Crin Antonescu: Dreapta are doua optiuni de prezidentiabil, eu sau Iohannis. Eu nu doresc, dar nu exclud

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca partidele de dreapta au in prezent, in mod concret, doua optiuni valabile pentru candidatul la prezidentiale, in persoana sa, sau a lui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )