Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, DECLARATII BOMBA: Datele INS au fost FALSIFICATE

B1 B1,
Raluca Turcan, DECLARATII BOMBA: Datele INS au fost FALSIFICATE

Liderul PNL, Raluca Turcan a declarat luni ca datele publicate de Institutul National de Statistica privind economia au fost falsificate si fortate politic, potrivit Agerpres. Declaratia a fost facuta dupa. continuă pe B1

Raluca Turcan: Datele INS sunt falsificate si fortate politic. incercam sa depolitizam cateva institutii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca datele publicate de Institutul National de Statistica INS) privind economia au fost falsificate si fortate politic.

Acuzatii grave ale Ralucai Turcan: Datele INS au fost falsificate

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca datele publicate de Institutul National de Statistica INS) privind economia au fost falsificate si fortate politic, context.

Raluca Turcan: PNL va solicita retrimiterea legii salarizarii la comisie, dezbaterile au fost o facatura

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PNL va solicita retrimiterea la comisia de specialitate a legii salarizarii, acuzand ca dezbaterile din Senat au fost o facatura, potrivit Agerpres.

Romania, tigrul beat al Europei din datele INS |OPINIE

Gata! Emigrez in Romania! S-a depasit iar productia la hectar ca pe vremea lui nea Nicu. Avem cea mai mare crestere economica din Europa, asa spune Institutul National de Statistica. Cum am citit, am si pus mana pe portofel, dar am gasit doar niste maruntis. Stai! Sigur e ceva pe card. Ma reped la primul bancomat. Cred ca e defect! O sa fac reclamatie la INS. Macar sa ma minta frumos.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )