Libnet.ro
UNICEF

19:30

Raluca Turcan: PNL a castigat in cel putin 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: PNL a castigat in cel putin 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale

Candidatii PNL au castigat fotolii de primar in 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale, scrie presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Alegeri locale partiale. Turcan: PNL a castigat alegerile partiale locale in cel putin 16 localitati

Alegeri locale partiale. Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii au castigat alegerile partiale locale in cel putin 16 localitati. Alegeri locale partiale. Am.

PNL sustine ca a castigat in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc alegeri locale duminica

Presedintele PNL Raluca Turcan afirma ca liberalii au castigat primariile in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale. Candidatii PNL s-au situat pe primele locuri la Targu Jiu, la Roman si la Rasnov.

Raluca Turcan, despre intalnirea dintre presedintele Iohannis si Donald Trump: Relatiile romano-americane ajung la un alt nivel

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a precizat, vineri, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump reprezinta o reusita extraordinara, politica si diplomatica.

Raluca Turcan, despre evaluarea ministrilor: Este de rasul curcilor. PSD isi sapa singur groapa. in momentul de fata se saboteaza din interior, iar la lopata este Liviu Dragnea

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, luni, la Parlament, ca evaluarea activitatii Cabinetului Grindeanu, facuta de PSD, este de rasul curcilor.

Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de camatarie politica

Faptul ca Liviu Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este un act de camatarie politica, a sustinut Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL. Reactia vine in.

Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CAMATARIE politica

Faptul ca Liviu Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este un act de camatarie politica, a sustinut Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL. Reactia vine in.

Raluca Turcan:Sa iei demisia in alb primului ministru si intregului guvern este nu doar o incalcare flagranta a democratiei ci un act de camatarie politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a spus ca faptul ca Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este unul de o gravitate exceptionala si un act de camatarie politica.

Raluca Turcan, atac la Liviu Dragnea: E un act de camatarie politica

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a scris duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a lua demisia in alb primului ministru al Guvernului Romaniei si membrilor intregului guvern, votati de.

Viorel Catarama nu poate candida la sefia PNL - nu a strans semnaturi de la cel putin 10 filiale

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL, nu va putea candida la Congresul de sambata, a decis comisia de organizare. Motivul este ca motiunea depusa de el - Politica nationala - Calea liberala. Restart - nu a strans sustinerea a 10 filiale asa cum prevede regulamentul, sustinere care nu trebuie sa fie exclusiva. Astfel, sambata, se vor confrunta pentru sefia partidului Ludovic Orban si Cristian Busoi.

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Mare Egee: Cel putin zece persoane au fost ranite in insula greceasca Lesbos (VIDEO)

UPDATECel putin zece persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,3 magnitudine care s-a produs luni in Marea Egee, informeaza televiziunea publica din Grecia, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )