Libnet.ro
UNICEF

21:00

PNL sustine ca a castigat in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc alegeri locale duminica

Adevărul Adevărul,
PNL sustine ca a castigat in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc alegeri locale duminica

Presedintele PNL Raluca Turcan afirma ca liberalii au castigat primariile in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale. Candidatii PNL s-au situat pe primele locuri la Targu Jiu, la Roman si la Rasnov. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: PNL a castigat in cel putin 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale

Candidatii PNL au castigat fotolii de primar in 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale, scrie presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Alegeri locale partiale. Turcan: PNL a castigat alegerile partiale locale in cel putin 16 localitati

Alegeri locale partiale. Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii au castigat alegerile partiale locale in cel putin 16 localitati. Alegeri locale partiale. Am.

Viorel Catarama nu poate candida la sefia PNL - nu a strans semnaturi de la cel putin 10 filiale

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL, nu va putea candida la Congresul de sambata, a decis comisia de organizare. Motivul este ca motiunea depusa de el - Politica nationala - Calea liberala. Restart - nu a strans sustinerea a 10 filiale asa cum prevede regulamentul, sustinere care nu trebuie sa fie exclusiva. Astfel, sambata, se vor confrunta pentru sefia partidului Ludovic Orban si Cristian Busoi.

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Mare Egee: Cel putin zece persoane au fost ranite in insula greceasca Lesbos (VIDEO)

UPDATECel putin zece persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,3 magnitudine care s-a produs luni in Marea Egee, informeaza televiziunea publica din Grecia, informeaza.

Atac armat asupra unei inchisori. Cel putin 11 morti si peste 900 de evadati

Cel putin 11 persoane au fost ucise si peste 900 de detinuti au evadat dupa ce mai multi atacatori neidentificati au asaltat o inchisoare din Republica Democrata Congo. inchisoarea Kangwayi .

Alegeri locale partiale: Lucian Resmerita (PSD), fratele fostului edil Cristian Resmerita, a castigat alegerile pentru Primaria din Lupeni - numaratoare paralela

Candidatul PSD la Primaria Lupeni judetul Hunedoara), Lucian Resmerita, fratele fostului edil Cristian Resmerita, a casigat alegerile locale partiale, potrivit numaratorii paralele realizata de partidul sau, scrie News. ro. Potrivit numaratorii paralele, Lucian Resmerita ar fi obtinut 40% din voturile valabil exprimate.

Viorel Catarama nu poate candida la presedintia PNL: Motiunea liberalului nu a obtinut sustinerea a cel putin zece filiale

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, nu va putea candida la functia de presedinte al partidului, la Congresul care va avea loc sambata, pentru ca motiunea depusa de el Politica.

VIDEO. Cutremur de 6,3 pe Richter, pe coasta Marii Egee. Seismul s-a resimtit si la Istanbul. Cel putin o persoana a murit, iar alte zece sunt ranite

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe Richter a avut loc, luni, pe coasta Marii Egee si s-a resimtit in Istanbul si in provinciile din zona, potrivit Observatorului Kandilli si Institutului de Cercetare a Cutremurelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )