Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raport: 39 de romani au murit, in 2013, din cauza consumului de droguri

România Liberă România Liberă,
Raport: 39 de romani au murit, in 2013, din cauza consumului de droguri

39 de persoane au murit, in 2013, din cauza drogurilor, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog, lansat miercuri. continuă pe România Liberă

Raport antidrog: 39 de romani au murit, in 2013, din cauza consumului de droguri

39 de persoane au murit, in 2013, din cauza drogurilor, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog, lansat miercuri.

Agentia Nationala Antidrog: 39 de persoane au murit in 2013 din cauza drogurilor

39 de persoane au murit din cauza drogurilor in 2013, la nivel national, se arata in Raportul national privind situatia drogurilor 2014, intocmit de Agentia Nationala Antidrog, potrivit Mediafax. Potrivit.

Zeci de romani au murit din cauza drogurilor in 2013. Numarul celor care au contractat virusul HIV a crescut alarmant

Aproape 40 de romani au murit din cauza drogurilor in anul 2013, arata Raportul national privind situatia drogurilor 2014, intocmit de Agentia Nationala Antidrog ANA). Cele mai multe decese au fost.

Peste 3.9 miliarde de euro se pierd anual in Europa din cauza incapacitatii companiilor de a-si fideliza clientii

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, organizeaza cea de-a sasea editie a conferintei de nisa, un eveniment de top cu tematica atragerii si fidelizarii clientilor din toata aria de business, in data de 6 noiembrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Imagini socante! Cantareste 30 de kilograme la 60 de ani, din cauza fiului

O femeie de 63 de ani din Iasi cantareste cat un copil de zece ani: 30 de kilograme. A ajuns in aceasta stare deplorabila din cauza fiului ei. Barbatul nu-i dadea de mancare si cheltuia banii din.

Echipa americana de fotbal Chivas USA va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare

Echipa americana de fotbal Chivas USA, care evolueaza in campionatul nord-american, va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare, a anuntat, luni, Major Soccer League MLS), citata de AFP. Chivas USA va.

FOTO. SUA: Zbor intarziat patru ore din cauza unei glume proaste pe un aeroport din Los Angeles

Un avion al companiei American Airlines care trebuia sa decoleze de la Los Angeles catre Londra a fost nevoit sa-si amane plecare timp de 4 ore din cauza unei glume proaste puse la cale de un calator a carui retea wi-fi de la smartphone se numea Al Quida Free Terror Network, ceea ce a atras atentia unui insotitor de zbor, scrie Digitaltrends.

Croatia: Fostul premier Ivo Sanader, spitalizat din cauza unor probleme cardiace

Fostul premier croat Ivo Sanader, inchis pentru opt si jumatate pentru fapte de coruptie, a fost spitalizat sambata din cauza unei aritmii cardiace, informeaza AFP. Sanader a fost spitalizat dupa ce starea.

Holera, o noua amenintare pentru tarile africane: 38 de persoane au murit din cauza acestei boli

O epidemie de holera care a izbucnit in Niger in iunie este cauza decesului a 51 de persoane dintr-un total de 1. 365 de cazuri inregistrate de autoritatile din aceasta tara africana, numarul celor trecuti in nefiinta luand in considerare un raport care.

Ministrul eston al Finantelor a demisionat din cauza unui comentariu pe Facebook

Ministul eston al Finantelor a demisionat, duminica, dupa ce un comentariu al sau pe Facebook la adresa altui ministru a declansat un adevarat conflict. Jurgen Ligi l-a numit pe colegul sau ministrul Educatiei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )